su ana kadar hayır.
senin ?![]()
Trol şarkı dinlerken video editliyorum.Çok merak ettim, napıyonuz
Pazar kahvaltısı dnen bir olay var ütfen uygulayalımKahvaltı yapmam lazım ama aç hissetmiyorum, hafta sonu tüm düzen bozuluyordurmuş gerçekten .s.s
Kahvaltı sevmiyorum. Ama yapmam gerekiyor neyse birkaç saate acıkırım o zaman yerim artık bişiler 💅Pazar kahvaltısı dnen bir olay var ütfen uygulayalım![]()
Muhlama,börek, sucuk yumurta,çılbır,reçel,ezine, ev poğaçası,krep,menemen, tereyağı kızarmış ekmek bunlardan hiç birini sevmiyor musun şimdi senKahvaltı sevmiyorum. Ama yapmam gerekiyor neyse birkaç saate acıkırım o zaman yerim artık bişiler 💅
Kahvaltının zararlı olduğunu iddaa eden bir diyetisyen vardı o senmiydin yoksaKahvaltı sevmiyorum. Ama yapmam gerekiyor neyse birkaç saate acıkırım o zaman yerim artık bişiler 💅
Holi lütfen benle muhatap olma yaa ben burda aşkımı kalbime gömmeye unutmaya çalışıyorum geliyosun kendini hatırlatıyosun .s.s yapmaKahvaltının zararlı olduğunu iddaa eden bir diyetisyen vardı o senmiydin yoksa
Fenerli sorunsalı.Maç başlıcak 💅
Kırıklar acımıyor muKiçı kırık it gibi dolanıp dururum 😁
Yoo gayet de onursalıFenerli sorunsalı.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.