allahım çok şükür telefonu kapalı....... zibilyon kere yemin etsem başım ağrımazanamı aramam lazım valla hem cuma hem kandil diye sonradan misli misli ağzıma ediyoo .s.s
nefret ediyorum böle şeylerden, herkes kendi içinde yaşasın bana ne .s.s

allahım çok şükür telefonu kapalı....... zibilyon kere yemin etsem başım ağrımazanamı aramam lazım valla hem cuma hem kandil diye sonradan misli misli ağzıma ediyoo .s.s
nefret ediyorum böle şeylerden, herkes kendi içinde yaşasın bana ne .s.s
onları vekaleten beni arayabilirsin kanks. ama aranmayı sevmiyorum bilion. ses kaydı at sen onu da kabul ederler bence sen de sorumlulugundan kurtulmuş olursunannemin telefonu hala kapalı ihtimalleri değerlendiriyorum
ablamı arayabilirim ama hiç onun muhabbetini çekecek havamda da değilim .s.s
aman bana ne 5 kere aramışım kapalı ağzıma edeceği zaman iyi bi savunmam var![]()
Kero bunu mantıklı buldu ama anamın telefonu tuşluonları vekaleten beni arayabilirsin kanks. ama aranmayı sevmiyorum bilion. ses kaydı at sen onu da kabul ederler bence sen de sorumlulugundan kurtulmuş olursun![]()
bana ses kaydı atıcan olum. dicen ki kutladım sizinkini laskdlsaKero bunu mantıklı buldu ama anamın telefonu tuşlu![]()
yeni geldim eve. ilginç bi haftasonu olabilir![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.