Tanınmasın diye ponçiğin nudesini atıyor patisinin ucunu atmiş ifşa etmeyelim diye fnxnxn
Aramalar nasıl gidiyor ya benim içimden hiç kimseyi aramak gelmiyor bu kandilKandil mevzusuyla sülaleyi aramaya devam. Hayırlı evlat modları...
Hepsine aynı standart cümleyle başlıyorum. Birbirlerini arayıp kelimelerimi tekrarlayacak değiller ya. Artık robota bağladım. Duygusuz bir şekilde bitiyor sırayla.Aramalar nasıl gidiyor ya benim içimden hiç kimseyi aramak gelmiyor bu kandil
Mesaj atmak kadar kısa sürsün istiyorum konuşmalar kapatmıyorlar ama 😳
Aramak değil, kapatmak çok zor....Hepsine aynı standart cümleyle başlıyorum. Birbirlerini arayıp kelimelerimi tekrarlayacak değiller ya. Artık robota bağladım. Duygusuz bir şekilde bitiyor sırayla.
Muhabbet kendi kendine bitiyor bizde. Öyle bir sorun olmuyor yani. Sizinkiler çok mu uzatıyor?Aramak değil, kapatmak çok zor....
Ne diyorsun kapatırken
Evet kapatamıyorumMuhabbet kendi kendine bitiyor bizde. Öyle bir sorun olmuyor yani. Sizinkiler çok mu uzatıyor?
bi kişiyi aramadım. mesaj atmadım. bunun için aranır yada mesaj mı atılır yaaKandil mevzusuyla sülaleyi aramaya devam. Hayırlı evlat modları...
Bizdekiler Müslüman. Yapacak bir şey yok. İnanca saygı gösterip gelenekleri yaşatmak adına arıyorum. Biraz fazla konuşmuş oluyorum ama itiraf edeyim; şu zamanda iyi de geliyor.bi kişiyi aramadım. mesaj atmadım. bunun için aranır yada mesaj mı atılır yaasülale de ben gibi deist olunca rahat ediosun
gelsene su çok güzel
kafan dagılıyosa iyi yönden bakmak lazım evet. onlar da snn için özel olan günlerde arıyorlar mı :dBizdekiler Müslüman. Yapacak bir şey yok. İnanca saygı gösterip gelenekleri yaşatmak adına arıyorum. Biraz fazla konuşmuş oluyorum ama itiraf edeyim; şu zamanda iyi de geliyor.
Benim için her gün özel. Her gün de aramasınlar.: ))))kafan dagılıyosa iyi yönden bakmak lazım evet. onlar da snn için özel olan günlerde arıyorlar mı :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.