Aklıma getirdin yapayım içelim birlikteYine zift gibi kahve yapmisim, yudum yudum anca gidiyor
Seninkisi boş köpüklü Türk kahvesi kadife gibi yumuşak duruyor![]()
Daha şimdi yaptım tokuşturun bakalım
Teşekkürler Frenk fala bakarsan içtikten sonra atıyım... @Eru bakıyordu hep falıma şimdi yokSeninkisi boş köpüklü Türk kahvesi kadife gibi yumuşak duruyor
At tabiii ama ne ara bakabilirim bilmiyorumTeşekkürler Frenk fala bakarsan içtikten sonra atıyım... @Eru bakıyordu hep falıma şimdi yok
Son kullanma tarihi nedir? Şimdi sen baktığında, verilen bilgilerin günü geçmiş olursa dumura uğrarımAt tabiii ama ne ara bakabilirim bilmiyorum
Benim fallarımda vakit Nakite göre öyle
Falcı Bacı diye rumuz alıp geleyim benSen fal mi bakiyorsin???
püe benim kahve makinama ! En az köpük ben de vardi...
Bunu alabilirmiyim?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.