Bence köpüğü çok iyi afiyet olsun fincanı kapat falcı Frenk in yorumlarını dinle sadece 3,99$
Bence köpüğü çok iyi afiyet olsun fincanı kapat falcı Frenk in yorumlarını dinle sadece 3,99$
1, 5 dolar farkla daha geleceğine 2 güzel kız daha ekler
@Chen bize çıksa çıksa 2 kedi daha eklenir anca 😅 Öyle bir talih bizdeki 🤠
Kederimden ağlarım teselli edemezsin the@Chen bize çıksa çıksa 2 kedi daha eklenir anca 😅 Öyle bir talih bizdeki 🤠
Üzüm bağları ne alemde ??Göle maya çalıyorum
Bağları sattımÜzüm bağları ne alemde ??
Kederimden ağlarım teselli edemezsin the
Bir kedi bir tavşan bir de yengeç var falında…
Ne gibi şekiller beliriyor ben hiç göremiyorum yaicin kararmis dicem dicem sonra sekilleniyor gözümde baska türlü canlaniyor .. yok bakamicsm jdkdjdjdjd
Bir kedi bir tavşan bir de yengeç var falında…
Soldan sağa bakarak yengeç burcu birisi hayatına girecek ve doğa ile iç içe bir tatil bir gezi ye birlikte gitme ihtimaliniz var… tabi ki hayat bu deniz kenarı ormanda bir otele gidip yengeç te yiyebilirsin :) arkası yarın
Ne gibi şekiller beliriyor ben hiç göremiyorum ya
Allahımmm ne gördü acaba hemen özelde söyle söyleeeeene desem olmayacak , susmayi tercih ediyorum chen cigim..
Biraz feminim bir telve
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.