Bunu beklemiyordum jfjzj
Bana niye çıktı ki o yaa 🚬 @Frenk e çıksa neyse... Tercihlerimle uyuşmayan bir bardak...Ben de beklemiyordum djjdjdjs dobra hatunlar daha da bi farkli olyiormus
Tercih değiştirten bardak adggdsBana niye çıktı ki o yaa 🚬 @Frenk e çıksa neyse... Tercihlerimle uyuşmayan bir bardak...
Bunu beklemiyordum jfjzj
Hakkımı sana devrediyorum The benim işime yaramıyor o bardakSeni bile şaşırtan fallar bize neler yapmaz sevgili @Chen neyse ki kapatmadık 😅
Hakkımı sana devrediyorum The benim işime yaramıyor o bardak
Bunu beklemiyordum jfjzj
Kaçar mı? Çay bardağından beyaz thsirt gören gözden. Parfüm şişesindeki parmak izlerini krimanel uzmanı gibi inceleyen @Chen göremiyorsa, diyecek söz yok @CaT@-a- gülümsemis, kesin o da gördü![]()
Bende geliyim bende bende bendeeeEglenceye gidiyorum özleyin beni anacim..Bye
Ayrıca geçen attiğin fotoğraftan gördüklerimi söylemedim bile. Detaylar benim işim ama artık bunu benim yerime düşünecek birine ihtiyacım var ince düşünmek yorduKaçar mı? Çay bardağından beyaz thsirt gören gözden. Parfüm şişesindeki parmak izlerini krimanel uzmanı gibi inceleyen @Chen göremiyorsa, diyecek söz yok @CaT
Her 87 mesajında bir yaşlandığını ifade etmekten beyni iyice yaşlandığına kanaat getirdi sanırım. Yoksa onun gözünden kaçmasının imkanı yok.
@Chen https://www.dunyagoz.com/tr/islemler/randevu?anaRandevu
Kupon Kodu: a*KLTRS*a
Sağlıklı Günler Dileriz.
Yarin gidelim flafficim..Bende geliyim bende bende bendeee
2 dakika bekleyebilirsen sarayım hemmmengel @Biggie beraber icelim.
2 dakika bekleyebilirsen sarayım hemmmen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.