S
Silinen üye 831

Ejderhalarım taze bitti, dinozorlarım var oda iskeleti. İyi akıl ettin.
Ejderhalarım taze bitti, dinozorlarım var oda iskeleti. İyi akıl ettin.
Güzelliğiniz göz kamaştırınca nazar kaçınılmaz oldu. Okuyup üfleyeyim size.:)Sunucular nazara geldi @velevki fazla mı yüklenir olduk acaba🤭
Çok tatlısın ya:)Güzelliğiniz göz kamaştırınca nazar kaçınılmaz oldu. Okuyup üfleyeyim size.:)
Sizden sirayet etmiştir :$Çok tatlısın ya:)
yine skype ta av peşindesin @CipraLex, günün bereketli eyvallar karşiiimmm...Ölmedik daha nefes alıyoruz şükür..
![]()
Belki de sübliminal mesajdır jxksjdksEkli dosyayı görüntüle 6970
Girmediğim sürede benim neden 31 adet bildirimim var diye düşünüyorum. Acaba diyorum bildirim sayısının üst seviyesi 31 olabilir mi?
Amin inşallah çok amin..Belki de sübliminal mesajdır jxksjdks
Hoş geldin çiçeğim :* buralar hep nergis koktu gelişinle :)Yatıp yuvarlanıyorum🐣
Ben de bu sabah bi güzellik var diyorum şimdi belli oldu sebebi. Seni ben hep hoş buluyorum ki🌸Hoş geldin çiçeğim :* buralar hep nergis koktu gelişinle :)
solo takildigimi kim soledi 4 tane kiz arkadas edindim onlarla oynuoz nedense hergun Ali hadi gel oyuna diye diretiyorlar bende annamadim xd .dGel server açık ekliym skypesolo oyundan nasıl sıkılmıyorsun arada bir tamamda yani
ne bileyim
Ekli dosyayı görüntüle 7053
Tabi ya ben solo oyun oynuyorum de ablana kızlarla takılsolo takildigimi kim soledi 4 tane kiz arkadas edindim onlarla oynuoz nedense hergun Ali hadi gel oyuna diye diretiyorlar bende annamadim xd .d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.