Şu An Ne Yapıyorsunuz?

alcatraz

🍻
Elmas Üye
@nunu bilinç altim yarin alışverişe git diye bağırıyor ikiniz yuzunden diğeri de @alcatraz
şoktaki 25 ₺ üzeri alışveriş inidirmlerine göz atıcam ben.
bi de bimdeki soft yumuşatıcıyı alcam. yanına biraz daha bişi alcam. sahadan bilgi gecicem buraya #rez al. hoşuna giderse sen de katılırsın tayfaya

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
bende sevmiyorum hergün bişi al. sen anlatınca aklıma geldi;
tek yaşarken bende öyle yapmıştım. saolsun 10 yıllık mahallede bekar ve yalnız olduğumu bildiklerinden kurban bayramında dolabım ağzına kadar et dolardı. kim yiyeyecekse tekim zaten asdjkkjasd bende hepsini önce kasaptan çektirir, sonra bi kısmına kıymalı yaptırırdım. diğer kısmını da baharat köfte harcıyla yoğurur her buzdolabı poşetine işten geldiğimde bir porsiyon hazır olacak şekilde (yaklaşık 5 tane köfte) ayarlar dondurucuda bekletirdim. işten gelince büyük kolaylık oluyordu. yanına yarım domates biraz salatalık yeşillik bi de içecek tmm

ahh mazi :T:
kalbimde yara....
Allah kabul etsin.Benimde kuzenim tek şimdi köfte yapıp ona veriyom bize gelince falan illa bir şeyler verip yolluyoz :D Güzel ya yanında olamasanda bir dokunuş oluyor :) Keyifli :)
Vallah sende işi biliyorsun he maşallah beceriklisin belli.
Benim ailem ve çevremde becerikli erkek o kadar yok ki görünce şey böyle lkdfnmkg aa nası ya uzaylı mı lkdsnmflkg moduna giriyom sakın alınma
babam ocağı kapatamazdı rahmetli gelirdi bize derdi ki ocak yanıyor ljknsdf

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
şoktaki 25 ₺ üzeri alışveriş inidirmlerine göz atıcam ben.
bi de bimdeki soft yumuşatıcıyı alcam. yanına biraz daha bişi alcam. sahadan bilgi gecicem buraya #rez al. hoşuna giderse sen de katılırsın tayfaya
Hemen bi alışveriş konusu :D Şaak diye açalım.
Habire indirim paylaşıyormuşuz :D

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Allah kabul etsin.Benimde kuzenim tek şimdi köfte yapıp ona veriyom bize gelince falan illa bir şeyler verip yolluyoz :D Güzel ya yanında olamasanda bir dokunuş oluyor :) Keyifli :)
Vallah sende işi biliyorsun he maşallah beceriklisin belli.
Benim ailem ve çevremde becerikli erkek o kadar yok ki görünce şey böyle lkdfnmkg aa nası ya uzaylı mı lkdsnmflkg moduna giriyom sakın alınma
babam ocağı kapatamazdı rahmetli gelirdi bize derdi ki ocak yanıyor ljknsdf
yok be yetenekli değilim. sadece mecburiyetten.
ilk başta yemekleri rezil edip, daha sonra eğlenceli bi hal alabiliyormuş mutfak. annemden alışıktım zaten. mutfak sadece kadın işi olmamalı zaten.
ama son zamanlarda artık o kadar cok eriniyorum ki bi de şimdiki evimin mutfagına çok ısınamadıgım için başına geçesim gelmiyor. neyse ki ev arkadşaım seviyor mutfagı herşeyi hallediyor. bende bulaşıkları yıkıyorum kasjdsad
evet, bi ev arkadaşım olmuştu 1 aylık. 2 yumurtayı kırıp kahvaltı yapamıyordu. diyordum hep sen iyi gelmişsin bu yaşına kadar asdkjsadj

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
yok be yetenekli değilim. sadece mecburiyetten.
ilk başta yemekleri rezil edip, daha sonra eğlenceli bi hal alabiliyormuş mutfak. annemden alışıktım zaten. mutfak sadece kadın işi olmamalı zaten.
ama son zamanlarda artık o kadar cok eriniyorum ki bi de şimdiki evimin mutfagına çok ısınamadıgım için başına geçesim gelmiyor. neyse ki ev arkadşaım seviyor mutfagı herşeyi hallediyor. bende bulaşıkları yıkıyorum kasjdsad
evet, bi ev arkadaşım olmuştu 1 aylık. 2 yumurtayı kırıp kahvaltı yapamıyordu. diyordum hep sen iyi gelmişsin bu yaşına kadar asdkjsadj
Sürekli yapınca sıkılıyor insan gerçekten o durum bazen banada oluyor :/ Yemek yapmayı severim ama arada bir es vermek istiyor.
Nasıl yapamıyorlar ya anlamıyorum hani hamur aç demiyoruz ki
yumurta kır makarna pilav yap mesela en basit 5 6 yemeği yap
Ben hastalanıym dışardan yeriz biz. NET.
benimki bi gün dedi sana puding yapcam lksdnfljksdf tamam dedim gittim yardım ediym hani bilgi vereyim diye kovuldum ljkndfg karışma ben yapcam dedi dfgmdfg ay güğlme girdi
Geri geldi nişastamı un mu bilmiyorum o kadar çok koymuş ki lkdfng kaskatı bir şey elde etmiş bir güzel poşete doldurmus sakın açma dedi bana lıkdfg ayy :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Sürekli yapınca sıkılıyor insan gerçekten o durum bazen banada oluyor :/ Yemek yapmayı severim ama arada bir es vermek istiyor.
Nasıl yapamıyorlar ya anlamıyorum hani hamur aç demiyoruz ki
yumurta kır makarna pilav yap mesela en basit 5 6 yemeği yap
Ben hastalanıym dışardan yeriz biz. NET.
benimki bi gün dedi sana puding yapcam lksdnfljksdf tamam dedim gittim yardım ediym hani bilgi vereyim diye kovuldum ljkndfg karışma ben yapcam dedi dfgmdfg ay güğlme girdi
Geri geldi nişastamı un mu bilmiyorum o kadar çok koymuş ki lkdfng kaskatı bir şey elde etmiş bir güzel poşete doldurmus sakın açma dedi bana lıkdfg ayy :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
kdjakdajssa
istikrarla 3 defa denese birşeyi aslında ustalaşır ya hiç bi yemek zor değil. bazıları cok fazla enerji ve vakit istiyor tabii orası ayrı ama artık herşeyi hazırı var. çok da kolay oluyor. mesela milföy hamuru. bu varsa günün kurtulur. 2 sosis biraz kaşar rendeleyip katlayıp at fırına. üstüne yumurta sür accuk. misss.
al sana hızlı ve temiz çözüm. fırına da fırın kagıdı koy bitince kaldır at. aha bulaşık da yok.
bence sen bi ara onun üstüne düş :D

velevki

🎈
Altın Üye
Yaklaşık 20 dakikadır duvarlardan çatır çutur sesler geliyor.. Bir yerler yine sallanıyor. Rabbim korusun :(

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
kdjakdajssa
istikrarla 3 defa denese birşeyi aslında ustalaşır ya hiç bi yemek zor değil. bazıları cok fazla enerji ve vakit istiyor tabii orası ayrı ama artık herşeyi hazırı var. çok da kolay oluyor. mesela milföy hamuru. bu varsa günün kurtulur. 2 sosis biraz kaşar rendeleyip katlayıp at fırına. üstüne yumurta sür accuk. misss.
al sana hızlı ve temiz çözüm. fırına da fırın kagıdı koy bitince kaldır at. aha bulaşık da yok.
bence sen bi ara onun üstüne düş :D
Öğrettim muhlama yapıyor :D
Krep yapıyor
kahvaltı hazırlarsa dolabın çekmeceyi döküp masaya taşıyor.
Bu kadar. lşkdfmdkfg

alcatraz

🍻
Elmas Üye

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
büyük geçmiş olsun geçmiş büyük ve diğer depremler için...

kasjdksad
mutfakta dağınıklık...
tam çıldırmalık askdjasda
iyi güldüm böyle dalga geçtiğimi görse küser yemin ederim.
Bir kere anneme gittim kanka
geldim
lkfndg
çamaşır makinasının yumuşatıcı gözünden bulaşık makinası tableti çıktı.
Güldüm diye küstü bana dşflkmg ama yerlere yattım bende çok güldüm
napıym yani şdkmfgh eri,memiş tablet öylece sıkışmış duruyordu jlkndfg

alcatraz

🍻
Elmas Üye
iyi güldüm böyle dalga geçtiğimi görse küser yemin ederim.
Bir kere anneme gittim kanka
geldim
lkfndg
çamaşır makinasının yumuşatıcı gözünden bulaşık makinası tableti çıktı.
Güldüm diye küstü bana dşflkmg ama yerlere yattım bende çok güldüm
napıym yani şdkmfgh eri,memiş tablet öylece sıkışmış duruyordu jlkndfg
izahı olmayan şeyin mizahı oluyor ama napacaktın gülmekten başka :d
ama yani allaşkına çamaşır makinesine de bulaşık makinesi tableti koymazsın...
neyse ilk seferdir olur akdjsad

Üst Alt