ne kadar da benlik olmayan konu. ama okurum eğlenceli olacak gibi@nunu , beylerin ilginç ev işlerine dair başlık bekliyorum senden .))
Vallah yok olmaz. bilgisayarlarımız yanyana görür mörür vallah@nunu , beylerin ilginç ev işlerine dair başlık bekliyorum senden .))
Sende çaktırmadan aramıza sızıp dalga geçersinne kadar da benlik olmayan konu. ama okurum eğlenceli olacak gibi![]()
İyi sabahlar görüşürüz :)Güzel bir güne uyanmak dileğimle. Hoşça..
kardeşim üzülmeyecekse gelirimSende çaktırmadan aramıza sızıp dalga geçersin![]()
Kocamla kardeşini muaf tutup dalga geçeriz.kardeşim üzülmeyecekse gelirim![]()
vip üyelik var diye mi bana cıkmıyor acaba ?
Niye işkence ki ya çirkin şarkı mıBiz aşkı meleklerden çaldık iskrncesine maruz kalıyorum.
Söyleyen kişinin sesi davul gibi olunca evet. (Arkadaşım söylüyor da)Niye işkence ki ya çirkin şarkı mı
Ben Burcu Güneş sandım, Allah sabır versin 😁Söyleyen kişinin sesi davul gibi olunca evet. (Arkadaşım söylüyor da)
arkadaşın hırsız olabilir, temkinli olmakta fayda var. meleği soyabilen insan sana neler neler yaparSöyleyen kişinin sesi davul gibi olunca evet. (Arkadaşım söylüyor da)
Acil kar küremi alıp kaçıyorum yanından.arkadaşın hırsız olabilir, temkinli olmakta fayda var. meleği soyabilen insan sana neler neler yapar
ejderYa başlı sihir asanı almayı da unutmaAcil kar küremi alıp kaçıyorum yanından.
Ejderhalarım taze bitti, dinozorlarım var oda iskeleti. İyi akıl ettin.ejderYa başlı sihir asanı almayı da unutma![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.