Şu An Ne Yapıyorsunuz?

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Üzdün be knk İyiki gitmişsin umarım ilaçlar iyi gelir. Bol sıvı tüketmeyi ihmal etme :(
Ben yumoş aldım -,- extra lavanta bugun denedim pek güzelmiş..
tşk ederim. valla içim dışım sıvı oldu artık onu da istemiyor canım :T:
yumoşun denemediğim versiyonu kalmadı. hem fiyatı ve farklı kokusundan dolayı başka şeylere yöneldim. yarın ufak bi alışveriş yapıp kafam dagılsın diye dışarı çıkabilirim. sahadan bilgi toplucam :D
bu arada hiç bi marka yumoşun eline dökemez. aksini iddia eden fetocudur

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
tşk ederim. valla içim dışım sıvı oldu artık onu da istemiyor canım :T:
yumoşun denemediğim versiyonu kalmadı. hem fiyatı ve farklı kokusundan dolayı başka şeylere yöneldim. yarın ufak bi alışveriş yapıp kafam dagılsın diye dışarı çıkabilirim. sahadan bilgi toplucam :D
bu arada hiç bi marka yumoşun eline dökemez. aksini iddia eden fetocudur
Benim pek öyle bir iddam yok ya
Şokta 25 tl üzeri alışverişe 32 tl mi neydi
IMG_20230505_013018.jpg
Ben indirimden alışveriş yapmayı çok seviyorum 🤣🤣🤣
Migrostan hamsi alıp zehirlenince onur markete sardım. Online alıyorum. Sürekli farklı ürünlerde indirim oluyor tık tık alıyom getiriyorlar kapıya ödüyom 🤣🤣🤣 harbi tembelim he

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Benim pek öyle bir iddam yok ya
Şokta 25 tl üzeri alışverişe 32 tl mi neydi
Ekli dosyayı görüntüle 7008
Ben indirimden alışveriş yapmayı çok seviyorum 🤣🤣🤣
Migrostan hamsi alıp zehirlenince onur markete sardım. Online alıyorum. Sürekli farklı ürünlerde indirim oluyor tık tık alıyom getiriyorlar kapıya ödüyom 🤣🤣🤣 harbi tembelim he
bi dönem şok markette çalışan biri olarak snn gibi çok müşterim vardı. mahalledeki kadınlar beni tanırdı ve hep sorardı hangisini alayım ne önerirsin diye. derdim abla sen bunu al memnun kalmazsan ben kendime alıcam değiştiririz kasdjsa
yemek kartı geçse alırdım da şoktan, orası nakit veya kart çalışıyo ya :T:
gerçi tek parça alsam zaten 30 tl tutar da herhalukarda neyse kasdjsad

ben 2 defa getirden sipariş verdim. gayette güzel getiriyorlar ürünleri ama elim ayağım sağlamken kendim dokunarak bakarak seçerek almayı tercih ederim :d

geçmiş olsun bu arada, balık severim umarım zehirlenmem bir gün...

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
bi dönem şok markette çalışan biri olarak snn gibi çok müşterim vardı. mahalledeki kadınlar beni tanırdı ve hep sorardı hangisini alayım ne önerirsin diye. derdim abla sen bunu al memnun kalmazsan ben kendime alıcam değiştiririz kasdjsa
yemek kartı geçse alırdım da şoktan, orası nakit veya kart çalışıyo ya :T:
gerçi tek parça alsam zaten 30 tl tutar da herhalukarda neyse kasdjsad

ben 2 defa getirden sipariş verdim. gayette güzel getiriyorlar ürünleri ama elim ayağım sağlamken kendim dokunarak bakarak seçerek almayı tercih ederim :d

geçmiş olsun bu arada, balık severim umarım zehirlenmem bir gün...
Sağolasın hala yiyemiyorum ton balığı yiyom 🤣
Artık ucuz market yok zaten abuk sabuk paralar... 750 tl bir alışverişim tuttu. Et yok tavuk yok 😰😰😰
Benim ayarlarım şaşıyor valla pahalı mı ucuz mu beyni yaktım 🤣🤣🤣
Bazı onur marketlerde geçiyor kart teyzem öyle alıyordu. İndirimlerden faydalanamadan alıyorsun sadece.
Getir kapattı burda onuda çok kullanıyordum.
Hem seçip alıyorum hem online alıyorum yağ yoğurt süt çoklu alıyorum kim taşıcak eve 🤣🤣🤣

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Sağolasın hala yiyemiyorum ton balığı yiyom 🤣
Artık ucuz market yok zaten abuk sabuk paralar... 750 tl bir alışverişim tuttu. Et yok tavuk yok 😰😰😰
Benim ayarlarım şaşıyor valla pahalı mı ucuz mu beyni yaktım 🤣🤣🤣
Bazı onur marketlerde geçiyor kart teyzem öyle alıyordu. İndirimlerden faydalanamadan alıyorsun sadece.
Getir kapattı burda onuda çok kullanıyordum.
Hem seçip alıyorum hem online alıyorum yağ yoğurt süt çoklu alıyorum kim taşıcak eve 🤣🤣🤣
gecen ay bi abur cubur alışveriş yaptım eve. sadece abur cubur (cips çikolata gofret dondurma vs.) 700 tl tuttu. bi de üstüne normal ihtiyaç listesi. o da 960 tl tuttu. ohh tertemiz :d ucuz diye bişi sadece sözlükte var

ben mopaş şimşekler gibi her türlü ürünü yemek kartından alabildiğim yerlerden alışeriş yapıyorum artık. onur market bilmiyorum.

evin uzak ve alışveriş çoksa mümkün aslında online yapmak ama ben ısınamadım yaa benim meyve alırken bile dokunup koklamam lazım :D

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
gecen ay bi abur cubur alışveriş yaptım eve. sadece abur cubur (cips çikolata gofret dondurma vs.) 700 tl tuttu. bi de üstüne normal ihtiyaç listesi. o da 960 tl tuttu. ohh tertemiz :d ucuz diye bişi sadece sözlükte var

ben mopaş şimşekler gibi her türlü ürünü yemek kartından alabildiğim yerlerden alışeriş yapıyorum artık. onur market bilmiyorum.

evin uzak ve alışveriş çoksa mümkün aslında online yapmak ama ben ısınamadım yaa benim meyve alırken bile dokunup koklamam lazım :D
Çok uzak tarihler değil yani 300 400 tllik alışverişi taşıyamıyordum eve şimdi 600 700 alıyorum 2 poşet oda dolu dolu değil ya valla tuhaf :S
Valla alayını online alıyom :D normalde alıyorum ama aramam ben ellicem bakcem etcem
Ben tembelim diyom daha ne yazıym size :D Markaları biliyom az çok zaten aldığım ürünün kötü gelmesi çok nadir..
Helal sana ama seçip alman takdire şayan eşim benle markete gelince sepeti abur cubur dolduruyor şkldmfgşfdkg alma napıyorsun bırak onu falan diye durdurmaya çalısıyom lknmdsfg

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Çok uzak tarihler değil yani 300 400 tllik alışverişi taşıyamıyordum eve şimdi 600 700 alıyorum 2 poşet oda dolu dolu değil ya valla tuhaf :S
Valla alayını online alıyom :D normalde alıyorum ama aramam ben ellicem bakcem etcem
Ben tembelim diyom daha ne yazıym size :D Markaları biliyom az çok zaten aldığım ürünün kötü gelmesi çok nadir..
Helal sana ama seçip alman takdire şayan eşim benle markete gelince sepeti abur cubur dolduruyor şkldmfgşfdkg alma napıyorsun bırak onu falan diye durdurmaya çalısıyom lknmdsfg
benim rahmetlik hatundan huy kaptım bende. normalde ben bu kadar abur cubura düşmezdim alıştırdı. sonra yemek kartının cogunu abur cubura verir oldum ajdksajda gerçi bayağı azalttım ama aksi gibi bu sefer de ev arkadaşım öyle çıktı akdjkasjd
kaçamıyom kurtulamıyom kasjdsakd

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
benim rahmetlik hatundan huy kaptım bende. normalde ben bu kadar abur cubura düşmezdim alıştırdı. sonra yemek kartının cogunu abur cubura verir oldum ajdksajda gerçi bayağı azalttım ama aksi gibi bu sefer de ev arkadaşım öyle çıktı akdjkasjd
kaçamıyom kurtulamıyom kasjdsakd
Geçmiş olsun valla ya zaten öyle biri dürtünce almayacağın varsada alıyorsun bende alınca çok yiyorum :(((
Çiğ badem alıp duruyom şu aralar :D
Hiç değilse sağlıklı atıştırmalık :D

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Geçmiş olsun valla ya zaten öyle biri dürtünce almayacağın varsada alıyorsun bende alınca çok yiyorum :(((
Çiğ badem alıp duruyom şu aralar :D
Hiç değilse sağlıklı atıştırmalık :D
paymen'in glutensizi var. çok hafif ve mideyi yakmıyor. kuru meyve seviyorsan önerimdir. pahalıdır ama madem konu sağlık bari max. verim al.
yarasın :D

forumtutkunu

Platin Üye
Neyse ki uykunun en faydalı kısmından sonra uyandım :honk:

velevki

🎈
Altın Üye
Endişeyle karışık bakınıyorum öyle..

alcatraz

🍻
Elmas Üye
4 gündür ilk defa biraz kendime geldiğimi hissediyorum şuan.
seviyorum bu hissiyatı....

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
paymen'in glutensizi var. çok hafif ve mideyi yakmıyor. kuru meyve seviyorsan önerimdir. pahalıdır ama madem konu sağlık bari max. verim al.
yarasın :D
Bakayım neymiş o indirim bekler stoklarım alıştım zaten ljkndfgkdfg
Ben ki aralıkta indirimden 6 7 kg stokladığı kıymayı (kg 100 tl)nisan ayında bitirmiş insanım ljkdnflfg azimle kdfmgd

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Bakayım neymiş o indirim bekler stoklarım alıştım zaten ljkndfgkdfg
Ben ki aralıkta indirimden 6 7 kg stokladığı kıymayı (kg 100 tl)nisan ayında bitirmiş insanım ljkdnflfg azimle kdfmgd
alışveriş konusunda senden korkulur notunu aldım.
bişi alırken de önce sna sorcam bu arada lsdkasd

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
alışveriş konusunda senden korkulur notunu aldım.
bişi alırken de önce sna sorcam bu arada lsdkasd
Ben cimri miyim ya bilmiyorum ki değilimde sanki ... canım bişe istedi mi hemen alırım aslında ama bozulmayan veya buzluğa atılan ürünler için toplu alabiliyorum. Sürekli az az bir şeyler alıp uğraşmak beni yoruyor yemeklerimde tembel işi olabiliyor.
3 4 kg köfte yaptım buzdolabı poşetine yağlı kağıtla dizdim 1 kere yoğurmuş oldum. sonra çıkarıp çıkarıp bir şeylerin yanına pişirdim lkdfmlkgşdfnmg
hemen 15 dk yemek hazır bi fırın patates bi köfte salata tamam lkdmfg

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
@nunu bilinç altim yarin alışverişe git diye bağırıyor ikiniz yuzunden diğeri de @alcatraz

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Ben cimri miyim ya bilmiyorum ki değilimde sanki ... canım bişe istedi mi hemen alırım aslında ama bozulmayan veya buzluğa atılan ürünler için toplu alabiliyorum. Sürekli az az bir şeyler alıp uğraşmak beni yoruyor yemeklerimde tembel işi olabiliyor.
3 4 kg köfte yaptım buzdolabı poşetine yağlı kağıtla dizdim 1 kere yoğurmuş oldum. sonra çıkarıp çıkarıp bir şeylerin yanına pişirdim lkdfmlkgşdfnmg
hemen 15 dk yemek hazır bi fırın patates bi köfte salata tamam lkdmfg
bende sevmiyorum hergün bişi al. sen anlatınca aklıma geldi;
tek yaşarken bende öyle yapmıştım. saolsun 10 yıllık mahallede bekar ve yalnız olduğumu bildiklerinden kurban bayramında dolabım ağzına kadar et dolardı. kim yiyeyecekse tekim zaten asdjkkjasd bende hepsini önce kasaptan çektirir, sonra bi kısmına kıymalı yaptırırdım. diğer kısmını da baharat köfte harcıyla yoğurur her buzdolabı poşetine işten geldiğimde bir porsiyon hazır olacak şekilde (yaklaşık 5 tane köfte) ayarlar dondurucuda bekletirdim. işten gelince büyük kolaylık oluyordu. yanına yarım domates biraz salatalık yeşillik bi de içecek tmm

ahh mazi :T:
kalbimde yara....

Üst Alt