Boynum ağrıyor dedim diye odunla vurcak işte rahatlıcam 🤣🤣🤣🤣Neden vurmak istedi yani sebepsiz
Boynum ağrıyor dedim diye odunla vurcak işte rahatlıcam 🤣🤣🤣🤣Neden vurmak istedi yani sebepsiz
Oyun oyna daha iyi vakit geçiyor. Reels 15 20 dakikadan sonra kafamı uyuşturuyor.İşten geldim, kıçımı devirdim yatıyorum, daha iftara çok var. Bol bol reels videosu izleyeceğiz malesef😔
Bilmem ki bişe olmazdı gibi geliyor nedense 🤣Belli olmaz, ya eli agir olsaydiiii???
ÇileIstanbil trafikte
bağzılarından bok daha faydalı valla gübre olup çiçek açtırabiliyor.insanlar ne kadar kötü onu öğreniyom
o değilde seni görünce aklıma sarıyer böreği geliyorbağzılarından bok daha faydalı valla gübre olup çiçek açtırabiliyor.
Valla benimde aklıma vuruyor 🤣🤣🤣o değilde seni görünce aklıma sarıyer böreği geliyor
bi sarıyer date?
Geçenlerde bi LOL bakıyım dedim. sürekli adı geçiyodu. Öyle bir merak saldı neymiş ne değilmiş diye.. Bırak oynamayı nasıl başlatılacağını bile çözemedim direk sildim.FALLGUYS oynuyorum.
Forumda birilerini bi oyunlara baslatıcam bir gün ama ne zaman bilmiyorum![]()
Teyzelerin tedavi yöntemine ne denilir kiBoynum ağrıyor dedim diye odunla vurcak işte rahatlıcam 🤣🤣🤣🤣
nerde oturuyosun kız sarıyerde mi hwhejehsjValla benimde aklıma vuruyor 🤣🤣🤣
Diyet miyet bişe başlayalım valla nolcak böyle 🤣🤣🤣
Ben evlenince ayrıldım istanbuldan sarıyerde annemler bayramda gitcem 🤗nerde oturuyosun kız sarıyerde mi hwhejehsj
Yardım isteseydin ederdim 🤣 lol başlanmaz ama ya acemi oyunculara sürekli küfür ediyorlarGeçenlerde bi LOL bakıyım dedim. sürekli adı geçiyodu. Öyle bir merak saldı neymiş ne değilmiş diye.. Bırak oynamayı nasıl başlatılacağını bile çözemedim direk sildim.
Hayır yüklemesi 1 saat falan sürmüştür temiz silmesi 10 saniye sürmedi..![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.