Şu An Ne Yapıyorsunuz?

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
hastaları bekliyorum .s.s bitmeyecek çünküsü bugün mesaisiii...............

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Çerez vs yerken aklıma yine @Adrasteia geldi nerelere kayboldu aniden...

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bahçeli evden apartmana geçince sokak hayvanlarına bakıyordum hep bu gün ilk kez bir sokak kedisini eve getirdim muhtemelen bakıp sokağa atmışlar çünkü tüm kediyere tıslayıp ayaklarımın dibine saklandı.😢
Yarın belki evden kaçmıştır diye sahibini arayacağım. Ben bakabilir miyim buna kafa patlatıyorum.kafam allak bullak oldu.
Benim ölen kedimin tıpkısının aynısı ve sanki yıllardır beni tanıyor seviyor gibi peşimden ayrılmıyor ağla ağla helak oldum.

pumpkin🌸

Elmas Üye
Dökülen taşları topluyorum

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bahçeli evden apartmana geçince sokak hayvanlarına bakıyordum hep bu gün ilk kez bir sokak kedisini eve getirdim muhtemelen bakıp sokağa atmışlar çünkü tüm kediyere tıslayıp ayaklarımın dibine saklandı.😢
Yarın belki evden kaçmıştır diye sahibini arayacağım. Ben bakabilir miyim buna kafa patlatıyorum.kafam allak bullak oldu.
Benim ölen kedimin tıpkısının aynısı ve sanki yıllardır beni tanıyor seviyor gibi peşimden ayrılmıyor ağla ağla helak oldum.
Fotoğrafını atsana ❤️

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bu bebişe ev ol üşür bu 😢

Çok da tatlı deseni rengi muhteşemmmm
Kontes ayıcıklı olan benim melek olan kedim.. Kırmızı yastıkta keyif yapan kız bugün tanıştığım..
Benzemiyorlar mı ? 🥲
Valla Yarın bir ailesini arayacağım çocugun biri almıs getirmiş 1 sokak öteden.. Bekli kaçmıstır bilmiyorum ki çok sevilmiş hayvan belli hiç korkmuyor insandan şakadan böyle bakıp atabileceklerinide düşünmüyorum..
Bulamazsam da kış günü bırakabileceğimi sanmıyorum.Sokak kedisi değil yapamaz ki sokakta ya :(
Neden bakıp atıyorlar ki hayvanları hiç bakma ya da kapının önünde bak yani eve alıştırıyorlar sıcak ortama sonra sokakta grip oluyor kediler sinir oluyorum ya.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Kontes ayıcıklı olan benim melek olan kedim.. Kırmızı yastıkta keyif yapan kız bugün tanıştığım..
Benzemiyorlar mı ? 🥲
Valla Yarın bir ailesini arayacağım çocugun biri almıs getirmiş 1 sokak öteden.. Bekli kaçmıstır bilmiyorum ki çok sevilmiş hayvan belli hiç korkmuyor insandan şakadan böyle bakıp atabileceklerinide düşünmüyorum..
Bulamazsam da kış günü bırakabileceğimi sanmıyorum.Sokak kedisi değil yapamaz ki sokakta ya :(
Neden bakıp atıyorlar ki hayvanları hiç bakma ya da kapının önünde bak yani eve alıştırıyorlar sıcak ortama sonra sokakta grip oluyor kediler sinir oluyorum ya.
Artık çip olayları zorunlu hale geldiği için terkediliyor hayvanlar

pumpkin🌸

Elmas Üye
Uykuya direniyorum
Direniyorum ki yarın öğleden sonra uyuyabileyim……

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
2022.11.23 04:08:14 40.8253 30.9978 6.5 -.- 6.0 5.9 SARIDERE-GOLYAKA (DUZCE) 😢

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Artık çip olayları zorunlu hale geldiği için terkediliyor hayvanlar
Çip zorunlu tamam fakat çip taktırınca belediyeler muayne etmeyecektir.İnsanların parası özel veterinerlere yetmeyebilir. Bu iyi bir karar mı şimdi bilemedim. Hayvana şiddete ağır cezalar varken bu istikametten gidilmesi bana iyi şeyler düşündürmedi. Umarım haksızımdır.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Çip zorunlu tamam fakat çip taktırınca belediyeler muayne etmeyecektir.İnsanların parası özel veterinerlere yetmeyebilir. Bu iyi bir karar mı şimdi bilemedim. Hayvana şiddete ağır cezalar varken bu istikametten gidilmesi bana iyi şeyler düşündürmedi. Umarım haksızımdır.

Devlet insanın ve hayvanın da uzun süreçte olan ciddi masraf gerektiren ilaçlari tedavisi ve ameliyatlarını vs karşilamalı

Aman zaten parası olmayan yaşayıp napcak mantiği ile hareket ediliyor gibi hayırlısı

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Devlet insanın ve hayvanın da uzun süreçte olan ciddi masraf gerektiren ilaçlari tedavisi ve ameliyatlarını vs karşilamalı

Aman zaten parası olmayan yaşayıp napcak mantiği ile hareket ediliyor gibi hayırlısı
Valla bende bu yapılanın altında farklı bir neden aradım.ben bu minnoşu kuduz aşısı için bile götürsem çip takmamız lazım diyecekler. 🥲
Bende kedi kumu da yok hayvan banyoyu dolandı dolandı miyavladı. Dedim yapsın temizlerim yani yok yapmıyor ağlıyor hayvan kız çiçek toprağım vardı dün onu koymayı akıl ettim. Onu koyunca yaptı ama tabi tatikler toprak oldu halıları kaldırdım.üşütmüş zaten ishal olmuş. 🥲 Sadece kuru mama veriyorum. Dün çok az yoğurt versim probiyotik diye.Önerisi olan varsa çok sevinirim. 💞

Üst Alt