Geçmiş olsun.🥲Laf anlamayan birine laf anlatmakla epey zaman harcadım.
Geçmiş olsun.🥲Laf anlamayan birine laf anlatmakla epey zaman harcadım.
Geçti, geçti, benimle uğraştığı kadar zamanda işini halletti halbu ki :)Geçmiş olsun.🥲
Bir arayıp danışayım. 💞@nunu veterinere götürüp sokak hayvanı kapının önünde üşümüş ama sahiplenmek değil tedavi ettirmek istiyorum desen bakarlar belki
Hemde fena nane yedim çuvalla yedim. 🥲Şimdi sen naneyi yemedin mi
Tüğüne zarar gelsin istemezsin, kıyamazsın![]()
İspanyol tatlısıydı sanırım tarçına banılan umarım istediğin gibi pişer. 💞Churros yapacağım, inşallah tuttururum.
Zaten ben böyle bir kedi görmedim masaj yapıyor mır da mır mırlıyor teşekkür mü ediyor napıyor illa kafasını gelip koluma karnıma bir yere koyuyor şuan telefona dalıyor sana yazıyorum diye 🤣🤣🤣🤣🤗🌫️Kediler bağimlilik yağar
Toplu taşımadayım, bacağımı kaybettim onu arıyorum. Malumunuz İstanbul 😀Çok merak ettim, napıyonuz hakkaten?
Tez zamanda bulursunuz inşallah jfjfjToplu taşımadayım, bacağımı kaybettim onu arıyorum. Malumunuz İstanbul 😀
Benim olan benimdir. BuTez zamanda bulursunuz inşallah jfjfj
Buldum buldum. Halkımızla olan yakın münasebetimiz bu günlük son buldu ve ayağıma kavuştum. 🤣Tez zamanda bulursunuz inşallah jfjfj
Atsanaaaaaa Yaa bakalımBi köstebek pastasi yapmışım, söylemesi ayip caniniz çekmesin djdjjd
Atsanaaaaaa Yaa bakalım
Benim Churros'lar berbat oldu.: ))))
Yaa olsun yenilir yine eline sağlik çiçeğimSekli semali biraz tuaf olmustu djsjjd fazla yüksek olmus.. ilk kez yaptim, bi daha yaptigimda atayimm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.