Yaşıyor musun döngüsel
Fotoğrafını atsana ❤️Bahçeli evden apartmana geçince sokak hayvanlarına bakıyordum hep bu gün ilk kez bir sokak kedisini eve getirdim muhtemelen bakıp sokağa atmışlar çünkü tüm kediyere tıslayıp ayaklarımın dibine saklandı.😢
Yarın belki evden kaçmıştır diye sahibini arayacağım. Ben bakabilir miyim buna kafa patlatıyorum.kafam allak bullak oldu.
Benim ölen kedimin tıpkısının aynısı ve sanki yıllardır beni tanıyor seviyor gibi peşimden ayrılmıyor ağla ağla helak oldum.
Bu bebişe ev ol üşür bu 😢Bu ölen kedim onuda yine kurtarmıştım. yine bu yaşlarda karşıma çıkmıştı.ayy
telden yüklicem kediyi bir sn.Ekli dosyayı görüntüle 3801
Kontes ayıcıklı olan benim melek olan kedim.. Kırmızı yastıkta keyif yapan kız bugün tanıştığım..Bu bebişe ev ol üşür bu 😢
Çok da tatlı deseni rengi muhteşemmmm
Artık çip olayları zorunlu hale geldiği için terkediliyor hayvanlarKontes ayıcıklı olan benim melek olan kedim.. Kırmızı yastıkta keyif yapan kız bugün tanıştığım..
Benzemiyorlar mı ? 🥲
Valla Yarın bir ailesini arayacağım çocugun biri almıs getirmiş 1 sokak öteden.. Bekli kaçmıstır bilmiyorum ki çok sevilmiş hayvan belli hiç korkmuyor insandan şakadan böyle bakıp atabileceklerinide düşünmüyorum..
Bulamazsam da kış günü bırakabileceğimi sanmıyorum.Sokak kedisi değil yapamaz ki sokakta ya
Neden bakıp atıyorlar ki hayvanları hiç bakma ya da kapının önünde bak yani eve alıştırıyorlar sıcak ortama sonra sokakta grip oluyor kediler sinir oluyorum ya.
Çip zorunlu tamam fakat çip taktırınca belediyeler muayne etmeyecektir.İnsanların parası özel veterinerlere yetmeyebilir. Bu iyi bir karar mı şimdi bilemedim. Hayvana şiddete ağır cezalar varken bu istikametten gidilmesi bana iyi şeyler düşündürmedi. Umarım haksızımdır.Artık çip olayları zorunlu hale geldiği için terkediliyor hayvanlar
Çip zorunlu tamam fakat çip taktırınca belediyeler muayne etmeyecektir.İnsanların parası özel veterinerlere yetmeyebilir. Bu iyi bir karar mı şimdi bilemedim. Hayvana şiddete ağır cezalar varken bu istikametten gidilmesi bana iyi şeyler düşündürmedi. Umarım haksızımdır.
Valla bende bu yapılanın altında farklı bir neden aradım.ben bu minnoşu kuduz aşısı için bile götürsem çip takmamız lazım diyecekler. 🥲Devlet insanın ve hayvanın da uzun süreçte olan ciddi masraf gerektiren ilaçlari tedavisi ve ameliyatlarını vs karşilamalı
Aman zaten parası olmayan yaşayıp napcak mantiği ile hareket ediliyor gibi hayırlısı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.