Sizin Yapacağınız Sürprizin...

dinamickaygısız

Platin Üye
herkes hakettiği hayatı yaşıyor :honk: senin emeğinin karşılığı ne:honk:

dinamickaygısız

Platin Üye
ağlarken detayları atlamayın. En başında çok kazanan erkeği seçin :honk:

Karahan

Bronz Üye
Kadınların ayarını bozuyorlar parktan çiçek yolar götürürdük ne güzeldi. şimdi çiçekçiden isteyecekler..

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Hangi hediyeye ağlayalım şimdi 🚬
Saçımı görümce topuzu yapmadım diye kaybediyorum kesin

Eru

Platin Üye
Keşke sokakta falan denk gelsem şöyle beğeni almak için eften püften romantizm videoları çeken lavuklara. Tüm hemcinslerim için eşşek sudan gelinceye kadar dövsem, adam etsem. ah ahh..

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Keşke sokakta falan denk gelsem şöyle beğeni almak için eften püften romantizm videoları çeken lavuklara. Tüm hemcinslerim için eşşek sudan gelinceye kadar dövsem, adam etsem. ah ahh..
Lamborghini eften püften mi? Peki takılar?

Eru

Platin Üye
Lamborghini eften püften mi? Peki takılar?
Bu videolar eften püften.

İsteyen istediği herhangi birine istediği herhangi bir şeyi hediye edebilir. Bunun videosunu çekip milyonlarla paylaşmak ne demek?

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bu videolar eften püften.

İsteyen istediği herhangi birine istediği herhangi bir şeyi hediye edebilir. Bunun videosunu çekip milyonlarla paylaşmak ne demek?
Çünkü sizin öyle Sevgiliniz yok bizim var baaaakınn demek için... Kadın dili bu siz nereden bileceksiniz nfjxk

Biz de bakıyoruz 🚬

• sigara
Tepkiler: Eru

Eru

Platin Üye
Çünkü sizin öyle Sevgiliniz yok bizim var baaaakınn demek için... Kadın dili bu siz nereden bileceksiniz nfjxk

Biz de bakıyoruz 🚬

En sonunda kadın düşmanı olup yumuşakça olarak hayata devam edicem gibi görünüyor. Alalh kourusn.

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
abla hediyeleri görünce nasılda aç kalmis kedi gibi miyavlıyorrr.. bir de sevgilinizi miyavlatır mısınız diye soruyorsunuz.

Nobody

Teknik Admin
abla hediyeleri görünce nasılda aç kalmis kedi gibi miyavlıyorrr.. bir de sevgilinizi miyavlatır mısınız diye soruyorsunuz.
Benim anladığım kadarıyla kadınların hayattan tek beklentisi manitalarının hanım kızlarımızı hediyelere boğup şımartması. Sanki bir yarış gibi
Hayat, bu kadar basit ve aynı zamanda bu kadar pahalı olmamalı

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
Benim anladığım kadarıyla kadınların hayattan tek beklentisi manitalarının hanım kızlarımızı hediyelere boğup şımartması. Sanki bir yarış gibi
Evet evet evet eveeeettt bize nesi onların sevgilisi alıyor bizim neyimiz eksik? :misshonk:

Boynumuz bükük mü kalsın?

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
ben bu konu da kadınlara hak veriyorum eğer her türlü miyavlayacaklarsa hediyelerle miyavlasınlar , daha makul şeylere miyavlayanlara da saygımız sonsuz tabii

Nobody

Teknik Admin
ben bu konu da kadınlara hak veriyorum eğer her türlü miyavlayacaklarsa hediyelerle miyavlasınlar , daha makul şeylere miyavlayanlara da saygımız sonsuz tabii
Evet bu kişinin kendini nasil mutlu hissettiği ve nelere değer verdiğini gösterir.
Fight club aklıma geldi. Biz insanların eşyalara bağımlılığı çok acınası bir durum.
Diyerek sizlere aşağıdaki videoyu ve şarkıyı paylaşmak istiyorum

View: https://www.youtube.com/watch?v=tkxdYULV5bk

View: https://www.youtube.com/watch?v=7XU_NIUOUrg

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
Evet bu kişinin kendini nasil mutlu hissettiği ve nelere değer verdiğini gösterir.
Fight club aklıma geldi. Biz insanların eşyalara bağımlılığı çok acınası bir durum.
Diyerek sizlere aşağıdaki videoyu ve şarkıyı paylaşmak istiyorum

View: https://www.youtube.com/watch?v=tkxdYULV5bk

View: https://www.youtube.com/watch?v=7XU_NIUOUrg

benim alabileceğim max hediye metrobüş köprüsünde nereden temin edildigi belli olmayan her an birini bıçaklayacakmış gibi duran kralın sattığı çiçekler olur onu da şöyle sıkı bi pazarlıkla 60 liradan 40 liraya indiririm etrafina sardıkları o poşetide bi kenara salladım mı varrr yaaaaaa missss
bu kadarına miyavlanmasa da bir mırlanır yani

Nobody

Teknik Admin
benim alabileceğim max hediye metrobüş köprüsünde nereden temin edildigi belli olmayan her an birini bıçaklayacakmış gibi duran kralın sattığı çiçekler olur onu da şöyle sıkı bi pazarlıkla 60 liradan 40 liraya indiririm etrafina sardıkları o poşetide bi kenara salladım mı varrr yaaaaaa missss
Ne güzel bu hoş ve daha samimi
İnsanın sevdiği insana hediye almasını yadırgamıyorum bu söylediklerimle. Pahalı olmasının daha değerli olması düşüncesi, bana saçma ve samimiyetsiz geliyor
Aslında genel olarak hayatta samimi olmayan her şey midemi bulandırıyor. Bu düşüncelerimin asıl kaynağı bu

Üst Alt