View: https://www.instagram.com/reel/C7rwZ42P6Vn/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Birileri sevinirken milyonlar izliyor... Ağlayarak izliyor..
Lamborghini eften püften mi? Peki takılar?Keşke sokakta falan denk gelsem şöyle beğeni almak için eften püften romantizm videoları çeken lavuklara. Tüm hemcinslerim için eşşek sudan gelinceye kadar dövsem, adam etsem. ah ahh..
Bu videolar eften püften.Lamborghini eften püften mi? Peki takılar?
Çünkü sizin öyle Sevgiliniz yok bizim var baaaakınn demek için... Kadın dili bu siz nereden bileceksiniz nfjxkBu videolar eften püften.
İsteyen istediği herhangi birine istediği herhangi bir şeyi hediye edebilir. Bunun videosunu çekip milyonlarla paylaşmak ne demek?
Çünkü sizin öyle Sevgiliniz yok bizim var baaaakınn demek için... Kadın dili bu siz nereden bileceksiniz nfjxk
Biz de bakıyoruz 🚬
Benim anladığım kadarıyla kadınların hayattan tek beklentisi manitalarının hanım kızlarımızı hediyelere boğup şımartması. Sanki bir yarış gibiabla hediyeleri görünce nasılda aç kalmis kedi gibi miyavlıyorrr.. bir de sevgilinizi miyavlatır mısınız diye soruyorsunuz.
Evet evet evet eveeeettt bize nesi onların sevgilisi alıyor bizim neyimiz eksik?Benim anladığım kadarıyla kadınların hayattan tek beklentisi manitalarının hanım kızlarımızı hediyelere boğup şımartması. Sanki bir yarış gibi
Hayat, bu kadar basit ve aynı zamanda bu kadar pahalı olmamalı
Kalmasın tabii cok haklısınnnEvet evet evet eveeeettt bize nesi onların sevgilisi alıyor bizim neyimiz eksik?
Boynumuz bükük mü kalsın?
ben bu konu da kadınlara hak veriyorum eğer her türlü miyavlayacaklarsa hediyelerle miyavlasınlar , daha makul şeylere miyavlayanlara da saygımız sonsuz tabiiBenim anladığım kadarıyla kadınların hayattan tek beklentisi manitalarının hanım kızlarımızı hediyelere boğup şımartması. Sanki bir yarış gibi
Hayat, bu kadar basit ve aynı zamanda bu kadar pahalı olmamalı
Evet bu kişinin kendini nasil mutlu hissettiği ve nelere değer verdiğini gösterir.ben bu konu da kadınlara hak veriyorum eğer her türlü miyavlayacaklarsa hediyelerle miyavlasınlar , daha makul şeylere miyavlayanlara da saygımız sonsuz tabii
Evet bu kişinin kendini nasil mutlu hissettiği ve nelere değer verdiğini gösterir.
Fight club aklıma geldi. Biz insanların eşyalara bağımlılığı çok acınası bir durum.
Diyerek sizlere aşağıdaki videoyu ve şarkıyı paylaşmak istiyorum
View: https://www.youtube.com/watch?v=tkxdYULV5bk
View: https://www.youtube.com/watch?v=7XU_NIUOUrg
Ne güzel bu hoş ve daha samimibenim alabileceğim max hediye metrobüş köprüsünde nereden temin edildigi belli olmayan her an birini bıçaklayacakmış gibi duran kralın sattığı çiçekler olur onu da şöyle sıkı bi pazarlıkla 60 liradan 40 liraya indiririm etrafina sardıkları o poşetide bi kenara salladım mı varrr yaaaaaa missss
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.