Hikayeye ben inanmadım. Bilemem de hiç evlenmedim. KjhgfdAdam 11 yıldır pervane böceği gibi dönmüş karısının arkasında kadın 3 kere vermiş :) bu aşk değil de neeeee![]()
Burda esas olan 11 yıl koklatmadan peşinde koşturması değil aslında bu adamın hala boşanmaması mallığı.Hikayeye ben inanmadım. Bilemem de hiç evlenmedim. Kjhgfd
Yani bu hikayede bir terslik var.Burda esas olan 11 yıl koklatmadan peşinde koşturması değil aslında bu adamın hala boşanmaması mallığı.
Ac tatlim@Süreyya böyle yalvarıp vermeyen mi kıymetli yoksa hemen veren mi diye anket mi açsam??
Boşanmaya neden cesaret edilemiyorun bir sürü bahanesi olabilir aslında sebebi sadece kendileri biliyorçok uzun geldi dirsekle ittirdiği yerden sonrasına gerek yok dedim
zaten evlilerin %90 nını evliliği sürdürme sebebi boşanmaya cesaret edememek değil mi ?
boşanamayanların derdi oBoşanmaya neden cesaret edilemiyorun bir sürü bahanesi olabilir aslında sebebi sadece kendileri biliyor
Başınıza gelse uygular mıydınız?Bence bosansin gitsin evet çocuklar felan var ama dunyayada birkere geliyorsun
Çok tuhaf ama galiba boşanmaya yanaşmayınca biyolojik saatler ve hormonlar zorda bırakabilir. Yaşanmadan bilinmez ama uçak Benzini haklı gibi... Ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecekBaşka karıya git jdkdknflf öyle eş mi olur o zaman niye evlisiniz
Kıymetli arkadaşlarım bugün yaptığımız yorumlar nedeniyle hepinizi etiketliyorum az önce tesadüf olarak bu gönderi karşıma çıktı. Bilmem okuma nezaketinde bulunur musunuz? Bazen biz kadınlar fazla fevri olabiliyoruz.
Bu gönderiyi kaydırarak devam edebilirsiniz kısa kısa okuyarak. Evliliği, evli değilseniz de ilişkiyi bir de erkeğin gözünden görebiliriz. Hırçın davranışlarımızın onları sindirdiğini görebiliriz. Belki siz bu şekil davranmıyorsunuz ama yine de uzaktan bir göz olarak incelemekte fayda var
@Nepenthe @Neşe Palamudu @niyazlar @Cherry @Fluffy @ElayS @Günışığı @alcatraz @Süreyya @Siyah @SatanistKesenKedi @YediğiAyazıUnutanKurt @Piraye
Öncelikle hanımefendinin bu davranış biçimi benim benim saygı anlayışıma ters. Saygı olmayan yerde zaten değer kavramlar ortadan kalkar. Evet böyle bir durum ve iticilik başıma gelse ayrilirdimBaşınıza gelse uygular mıydınız?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.