Eşim Cinsel İlişkiye Soğuk Bakıyor Boşanmalı mıyım?

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
@Süreyya böyle yalvarıp vermeyen mi kıymetli yoksa hemen veren mi diye anket mi açsam??

çok uzun geldi dirsekle ittirdiği yerden sonrasına gerek yok dedim

zaten evlilerin %90 nını evliliği sürdürme sebebi boşanmaya cesaret edememek değil mi ?
Boşanmaya neden cesaret edilemiyorun bir sürü bahanesi olabilir aslında sebebi sadece kendileri biliyor

Uçak Benzini

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
Başka karıya git jdkdknflf öyle eş mi olur o zaman niye evlisiniz

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Altın Üye
Başka karıya git jdkdknflf öyle eş mi olur o zaman niye evlisiniz
Çok tuhaf ama galiba boşanmaya yanaşmayınca biyolojik saatler ve hormonlar zorda bırakabilir. Yaşanmadan bilinmez ama uçak Benzini haklı gibi... Ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek

Siyah

Bronz Üye

Kıymetli arkadaşlarım bugün yaptığımız yorumlar nedeniyle hepinizi etiketliyorum az önce tesadüf olarak bu gönderi karşıma çıktı. Bilmem okuma nezaketinde bulunur musunuz? Bazen biz kadınlar fazla fevri olabiliyoruz.

Bu gönderiyi kaydırarak devam edebilirsiniz kısa kısa okuyarak. Evliliği, evli değilseniz de ilişkiyi bir de erkeğin gözünden görebiliriz. Hırçın davranışlarımızın onları sindirdiğini görebiliriz. Belki siz bu şekil davranmıyorsunuz ama yine de uzaktan bir göz olarak incelemekte fayda var

@Nepenthe @Neşe Palamudu @niyazlar @Cherry @Fluffy @ElayS @Günışığı @alcatraz @Süreyya @Siyah @SatanistKesenKedi @YediğiAyazıUnutanKurt @Piraye

Gönderide değinilen konuların tamamına katılmakla beraber, çok pasif durmak tehlikelidir. Anlamıyorsa anladığı dilden konuşmak gerekir.

Üst Alt