Eşim Cinsel İlişkiye Soğuk Bakıyor Boşanmalı mıyım?

Nepenthe

24.03.2025
Altın Üye
Aralarında ne geçti nasıl bu hale geldi kimse bilemez. Bizde anlatalıtan taraftan yorum yapıyoruz ve sonuca bakıyoruz 11 yılda şeşkaza 3 defa ilişki yaşayan bir adam olduğunu düşün. O kişi sen olsan 11 yıl eşin her defasında seni reddetse? Reddedilemenin psikolojisi var üstelik adam kedi gibi dolanmış durmuş :))

Evli diye sevişmek zorunda değil mi? Sevişmek zorunluluk değil ihtiyaç bana göre. O halde bu ihtiyacımı eşimle gideremiyorsam başkası ile gidereceğim bende bir insanım dersin dimi... Bu sefer aldatmak suç olur. Kocası istedi diye ilişkiye girmek zorunda değildir ama 1 kere girmez 2 kere girmez 11 yıl giremez mi yahu
Aslında aynı perspektiften bakıyoruz.
Bahsettiğin gibi hangi erkek olsa o kadar zaman dilimi içinde isyan eder haklıdır da. Bunun tersi de olsa kadın istese erkek reddetse o zaman da kadın haklıydı. İnsanın aklına her türlü düşünce gelir, her ihtimali göz önüne alır insan.

Evli diye sevişmek zorunda değil derken ki kastım şu; bireylerden birisi her istediğinde karşı tarafta tamam demek zorunda değil bana göre. Belki karşı tarafın o an psikolojik sorunları var modu düşük olabilir, bir rahatsızlığı olabilir vs vs,

Elbette ki cinsellik insan yaşamında ekmek su gibi gerekli bir şey bunu inkar edemeyiz. Kaldı ki cinsel doyumun evlilikte çok önemli olduğunu düşünen biriyim her zaman karşılıklı olarak.

Dediğin gibi bu olay bir kaç defa olsa sorun yok ama uzun yılların birikimiyse burada farklı ve çok ciddi bir sorun var demektir. Bu konuyu derinlemesine irdelemek lazım :)

SatanistKesenKedi

Gümüş Üye
Bahsettiğin gibi hangi erkek olsa o kadar zaman dilimi içinde isyan eder haklıdır da. Bunun tersi de olsa kadın istese erkek reddetse o zaman da kadın haklıydı. İnsanın aklına her türlü düşünce gelir, her ihtimali göz önüne alır insan.

Evli diye sevişmek zorunda değil derken ki kastım şu; bireylerden birisi her istediğinde karşı tarafta tamam demek zorunda değil bana göre. Belki karşı tarafın o an psikolojik sorunları var modu düşük olabilir, bir rahatsızlığı olabilir vs vs,

Elbette ki cinsellik insan yaşamında ekmek su gibi gerekli bir şey bunu inkar edemeyiz. Kaldı ki cinsel doyumun evlilikte çok önemli olduğunu düşünen biriyim her zaman karşılıklı olarak.

Dediğin gibi bu olay bir kaç defa olsa sorun yok ama uzun yılların birikimiyse burada farklı ve çok ciddi bir sorun var demektir. Bu konuyu derinlemesine irdelemek lazım :)
Evliysen sevişeceksin karşiim başka açıklaması yok. Bahaneler 11 yok sürmez yani
Ondan sonra kocam aldattı diye ağlayıp sızlanmanın anlamı yok . Adam ne yapsın duvar mı delsin

Nepenthe

24.03.2025
Altın Üye
Evliysen sevişeceksin karşiim başka açıklaması yok. Bahaneler 11 yok sürmez yani
Ondan sonra kocam aldattı diye ağlayıp sızlanmanın anlamı yok . Adam ne yapsın duvar mı delsin
Yahu zaten 11 yıllık bir süreçte haklı diyorum :) 11 sene dile kolay, bizim bahsettigimiz bunun altında yatan sebep ne olabilir yani :)

Yatak odasını ihmal eden eş kusurludur. Niyesi nedeni onların ve mahkemenin bileceği iştir. Ondan sonra evlilik birliği içinde aldatıldım sızlanmaları başlar. Ben adamı kadını suçlu suçsuz bulmak için demiyorum. Cinsel birlikteliğini aksatan eş, kadın veya erkek fark etmez kusurludur. Hastalık, moral, cenaze vs olaylarını geçtik o gibi durumlar 11 yıl sürmez. Kaldı ki eşler zaten saygılı davranacaktır özel durumda

SatanistKesenKedi

Gümüş Üye
Yahu zaten 11 yıllık bir süreçte haklı diyorum :) 11 sene dile kolay, bizim bahsettigimiz bunun altında yatan sebep ne olabilir yani :)
Altında yatan sebebi ancak kendileri bilir kral kardeşim ama bir gerçek varki onlar birbirinin altında değil :))) konuşturdun beni yine

Piraye

Gümüş Üye
Cıksss olmaz 11 yıl evli insan bunu yaşamamalı. Biraz empati yaparak cevaplayın hanginiz 11 yıl sabır gösterebilir aynı evin içinde???

Nepenthe

24.03.2025
Altın Üye
Zaten akşam cimbomun maçı var stresliyim bir de milletin yatağına ortak olmayalım ben gidiyorum konudan :)))

Üst Alt