Ben de senin hakkında böyle düşünmüştüm insanın yakasını birakmazsın hakkını alana kadar fjdjdağ başı değil burası, gider yasal yollarla hakkımı ararım![]()
Ben senin akraban olsam ben bile uzlaşirdimİsterse uzlaşmasınlar yani![]()
Mazejik de veriyon mu bari 🤣Ağzını burnunu kırarım önce, sonra dinlerim neden yapmış diye…
Toksa veririm, aç karna vermem😁Mazejik de veriyon mu bari 🤣
En kötü yaptığım metal iş yeri dolabını tekmeleyip kapağını eğriltip 3 amirimi azarlaşmıştım personeliniz beni aptal yerine koydu diye sonra savunmasını almışlardı.
Kızı dövmemek için kendimi telkin ede ede eve gittim. Böyle kafasını dekor demirlere vurasım gelmişti. Sonra kovdular kızı ..
2 kız çalışan benden çok korkmuş bir kaç ay benle baya mesafeli durdular🤣🤣🤣
Valla kübo kötü bir şey aslında ama teşekkür ederim canim 🤣🤣🤣Saygilar efenim djdjjshss
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.