Ben eskiden çok daha fazla denize gidiyordumYani tuzlu su ile temizleme yapanlar var sinüzleri dogru olabilir ama aṣiri yakar yaa...
Denize dalinca suyu icimemi cekeyim burundan? Vee en önemli soru, neden denemiyorsun?
Ben eskiden çok daha fazla denize gidiyordum
Sinüzlerim tertemiz oluyordu hiç bir sıkıntı olmuyordu hatta denizde bunun için takla atıyordum tüm gün akşama kadar burnumdan deniz suyu akıyordu![]()
![]()
deneyip deneyebileceğizin bir yığın şeyi denemiş olabilirim
View: https://www.youtube.com/watch?v=MsFTGwkD1VU
Nazal temizlik diye geçiyor bu dakika 3.10 dan izle ben bunu denedim hemde baya bol tuzlu su ile
zorludur yapılışı ama yaparken temizlediğini görebilirsiniz
Denize gittiğimde deniz suyu alıyorum 1 2 şaşal onlarlada normal burnuma çekip yıkıyorum gün içerisinde bitene kadar yani :)
2-3 tatlı kaşıyı iyotsuz tuzu kaynatılıp soğutulmuş yarım litre su ile karıştırarak kendi tuzlu su spreyinizi yapabilirsiniz.
yoo düzenli yapıp kafanı üşütmedikçe tetiklemiyorGeçici rahatlama bunlar![]()
Doktora gidene mani olmayın canım, belki sizin bu hastalığa tanınız bile konmadıyoo düzenli yapıp kafanı üşütmedikçe tetiklemiyor
Düzenli yaptığım zamanlar oldu şuan çok umursamıyorum
Doktora gidince ki gittim antibiyotik yazıyorlar antibiyotik bütün iyi beni koruyacak bakterileriminde içinden geçiyor sonra hastalık sürekli tekrar ediyor.Nunu doktora göründüğün zaman böyle benim gibi çok konuşursandoktor sana doktor benim diyecek
![]()
Ben eskiden çok daha fazla denize gidiyordum
Sinüzlerim tertemiz oluyordu hiç bir sıkıntı olmuyordu hatta denizde bunun için takla atıyordum tüm gün akşama kadar burnumdan deniz suyu akıyordu![]()
![]()
deneyip deneyebileceğizin bir yığın şeyi denemiş olabilirim
View: https://www.youtube.com/watch?v=MsFTGwkD1VU
Nazal temizlik diye geçiyor bu dakika 3.10 dan izle ben bunu denedim hemde baya bol tuzlu su ile
zorludur yapılışı ama yaparken temizlediğini görebilirsiniz
Denize gittiğimde deniz suyu alıyorum 1 2 şaşal onlarlada normal burnuma çekip yıkıyorum gün içerisinde bitene kadar yani :)
2-3 tatlı kaşıyı iyotsuz tuzu kaynatılıp soğutulmuş yarım litre su ile karıştırarak kendi tuzlu su spreyinizi yapabilirsiniz.
Evet dolu ise ağrıtıyor temiz ise çok rahatsız etmeden akıyor gözlerde kızarıklık baş ağrısı burun içerisinde yanma vs yapmıştı banada düzenli yaptıkça bunlar kayboluyorAyyy hemen denicem, eskiden yspmistim daha kötü olmustu sanki yakti basimi agritti falan
Evet dolu ise ağrıtıyor temiz ise çok rahatsız etmeden akıyor gözlerde kızarıklık baş ağrısı burun içerisinde yanma vs yapmıştı banada düzenli yaptıkça bunlar kayboluyor
Ama sprey mantıklı kolayca kullanılır hem. ☺️
Bağışıklık düşünce hassas olduğumuz ne hastalık varsa nükseder bence en kıymetli kısmı bağışıklığı sağlam tutmak
Ben yılllarca gittim sistit kronik bende her gidişimde uzman doktor dahil antibiyotik yazıyor. Sonra sürekli hastayım. 🥲
Artık gitmiyorum cranberry alıp içiyorum(buda bir doktor ve eczacı tavsiyesiyle) yılda 1 kutu içiyorum nüksetmiyor. Sinüzitde iltihaplı hastalık pek farkı yok. Aynı mantık.
Zaten antibiyotikleri içirip içirip sonra çok zararlı doktor kontrolsüz alınamaz yaptılar 🤦🤦🤦Evet bende yillarca antibiyotik kullandim, sonuc hep ayni, hatta bir süre haftada iki yatiriyordu benu düsün, sonr doktora gitmeyi biraktim... bi defasinda, iyice ilerledi ozmn gitmistim.. bende uykusuz kalinca oluyor yaa, son günler yine gec yatmaya basladim, evet bagisikligi biraz güclendirmeli, sirke bal karisimida cok iyi oluyor
Zaten antibiyotikleri içirip içirip sonra çok zararlı doktor kontrolsüz alınamaz yaptılar 🤦🤦🤦
Bi karışım aldım geçen kış sinüzlerim iyice tıkantığında almıstım baya etkiliydi senle konusunca tütsü alırken aktardan onuda aldım eve gidince atarım sanada
Lavanta tütsüsü müthiş uyutuyor bitmişti mutlaka dene benimde bu ara uykum gelmiyor hava birden soğudu falan etkiliyor mu bizi nedir herşeyden etkileniyoz 🤣🤣🤣
bizimki seviyor enteresan bu bizimkiler kedi dimi şlkdmflkdfgHassas ruhlariz cicegim ondan jdjsjs
Benimki tütsüden nefret ediyo, evde tütsü yaksam beni evden kovabilir 😂😂😂😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.