biseksüel kızların çekiciligi peki offff.
Seks harici neden olmasın aslında dimi?Eğlenceli olabilirdi.
Her şey seks değil nihayetinde.
Ok bb Chen : DSeks harici neden olmasın aslında dimi?
Duygusal boşlukları kadınlar daha iyi doldurabilir bence
Serçe anlaşabiliriz gibi gelmiştiOk bb Chen : D
Peki peki sarılmaktan zarar gelmez :dSerçe anlaşabiliriz gibi gelmiştiöpüşmeyiz ama sariliriz
Peki peki sarılmaktan zarar gelmez :d
sen bunu anlatınca da bi diziden pis bi sahne aklıma geldi......... neyse bu konuya bu kadar pislik yeter...bu hikayeye inanırım...... gaga bulut tutuklanmadan önce biriyleriyle telefon görüşmesi tarzında video çekiyordu..... bi videoda türkçe öğretmeni evli bi adamla görüşürken sen niye erkeklerle sevişmek istiyorsun ki hanımınla sevişiyorsun zaten diye sormuştu, adam da erkekler daha dar oluyo demişti......
Lütfen demiş... Yargılamadan infaz ettmişsinBende ircde yaşadım bunu genelde sohbet ederken özelime bir kadın geldi ve tanışalım dedi ne yapacağız tanışınca dedim. Ben lezbiyenim lütfen yargılama sadece yaşa beni dedi. Ve ben engel attım var böyleleri :d
Bundan sonra sana yönlendireyim sen bi değerlendir : DLütfen demiş... Yargılamadan infaz ettmişsin
Aman Ya Rabbi kızları çok severim ama cinsel tercihim değillerBundan sonra sana yönlendireyim sen bi değerlendir : D
sen bunu anlatınca da bi diziden pis bi sahne aklıma geldi......... neyse bu konuya bu kadar pislik yeter...
mmmmmbiseksüel kızların çekiciligi peki offff.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.