O olay bizde olsa 7 sülale duyar yetmez köye kente eşe dosta bayramda seyranda herkese söyler kocam gay çıktıGecen hafta is geregi yeni tanistigim bir hanim anlatti simdi yazacaklarimi.
Gercekten var böyle seyler.
HOS Ralph Schuhmacher den de duymustuk ama birebir yasayan biri ile hic denk gelmemistim.
Yasi 37 hanimin.
Güleryüzlü, sarisin hos bir kadin.
7 yil önce eski esinden bosandigini, bosanana kadar harika bir hayati oldugu fekat adamda bir gariplik sezdigini anlatiyor.
Ya bir sey var ama ne anlamiyorum, biz bosansak mi diye esine aciliyor.
Kadin her seye sahip ama his anlaminda tatmin olamiyor..kalben yani.
Neyse, bunlar bosaniyor ve imzalar atildiktan sonra adam homoseksuel oldugunu acikliyor.
7 yilimi caldi ama güzel bir hayatim vardi..bir eksigim yoktu diyor
Hatta Harada yasamis.
Neyse bosandiktan sonra bu egitim hayatina geri dönmüs..yeni biriyle tanisip cocugu bile olmus.
Ve ekliyor, olmasi gereken olmus..olmasaydi simdiki esimi tanimayip, harika bir cocuga sahip olmayacaktim.
Almanlarin bu mentalitesi harika.
Kabullenip, hayatina devam etmek.
Ve medeni bir sekilde bosanabilmek.
Bizimkilerin dramlari icler acisi ve cok itici ya.
Yok sevgilim gay lezbiyen cikti..
Ee n'apalim?at basindan.Merhamet mi istiyon, ilgi mi istiyon?
Derdin ne?
Yükseldim bak jdjdj
O durum çok garip gelmiyor mu? Ulan sen gay adamla mutlu musun yok?? Gay adam senle mutlu mu yok??Bizimkiler o gey lezbiyen çıkan eşle gidiyor mezara kadar
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diye laf var bizde aloooo
ağlarıs sızlanırız söveriz sayarız ama bizim olandan vazgeçmeyiz
O durum çok garip gelmiyor mu? Ulan sen gay adamla mutlu musun yok?? Gay adam senle mutlu mu yok??
Niye evlenmiş gay senle belli değil?? Hadi evlendi yada sonradan erkeklere ilgisi olduğunu fak etti diyelim. Salın gitsin herkes mutlu olduğu yeri mutlu etsin demi ama @niyazlar niyazlardan onay almamız lazım @simbat onay vermezse düşüncelerimizi geçerliliği sayılmaz
Düşündüm kafam yetmiyor hocam ölmüşlerine rahmet bilgi verir misinbence biraz düşünsen bu soruların hepsinin cevabını bildiğini anlarsın
win win çıkar durumlarıDüşündüm kafam yetmiyor hocam ölmüşlerine rahmet bilgi verir misin
Herkes kendi seksine bakıyor ama aile hayatı devam ediyor eşe dosta karşı anladımwin win çıkar durumları
Ya da işte bir taraf en azından rahatım elleşen yok diyen biriHerkes kendi seksine bakıyor ama aile hayatı devam ediyor eşe dosta karşı anladım
.ddddddO olay bizde olsa 7 sülale duyar yetmez köye kente eşe dosta bayramda seyranda herkese söyler kocam gay çıktı
Ne konuymus arkadas: )
Düşünsene adam çok yakışıklı ama lezbiyen :)
adam nasil lezbiyen olsun : )
Yakisikli olabilir, sirf görüntü beni baglamior: )
anla işte canım saçmalamak istedi ama işte olmak isteyenler biliyorum![]()
Ne tür insanlarla birliktesin? Lezbiyen Olmak isteyen erkeği hangi ortamda tanıma fırsatı elde ettin şuurumu kaybedecemanla işte canım saçmalamak istedi ama işte olmak isteyenler biliyorum
aaa gerçekten mi hiç bilmiyordum
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.