Gay ... .. bunu la ilgili bir hikayem var.. daha onceki isimde sehirlerarasi seyahatlerim cok sik olurdu .bir gun yine bolu da orta halli bir otelden yer atirttim. Gec kaldigim icin hava kararmis hatta geceye calmisti . Araci park ederken fark ettim ki otelin koskicaman isikli tabelasinda gay otel yaziyordu. Ulan noluyo dedim. Biz nereye dustuk ..bolu gibi anadolunun bagrinda bir sehirde gay otel.. korka tirsa iceri girdim dedim burasi gay otel yaziyo bir garip gibi geldi bana dedim. Nasil yani dedi tabelada gay otel yaziyor dedim afam disari cikti bakti heee tok beyefendi burasi gaye otel e harfinin lambadi patlamis dedi. Nasil sevindim anlatamam ama geceyi de tabelasinda gay otel yazan bir yerde gecirmis oldumO durum çok garip gelmiyor mu? Ulan sen gay adamla mutlu musun yok?? Gay adam senle mutlu mu yok??
Niye evlenmiş gay senle belli değil?? Hadi evlendi yada sonradan erkeklere ilgisi olduğunu fak etti diyelim. Salın gitsin herkes mutlu olduğu yeri mutlu etsin demi ama @niyazlar niyazlardan onay almamız lazım @simbat onay vermezse düşüncelerimizi geçerliliği sayılmaz
Yani gay ve lezbiyenlik gordugumde tedirgin oldugum huzursuz oldugum ve butun libodumu sifirlayan kavramlar olarak zihnimde yer etti.
Yasasin proletaryanin heterosexuel zihniyeti...