S
Serçe

Yani okadar süre yutturabildi ise aptallığımı ilan eder veda ederdim sanırım :d
Toplum baskısı, aile baskısı veya bisexual dediğimiz muhabbet insanlar böyle şeyleri gizliyorlar... Evli adamların travestilerin kucağından inmediği gerçeği falan filan.O zaman nasıl sevgili olcaz ki zaten hemcinsinden hoşlanıyorsa
Bilemiyorum Altan... BilemiyorumToplum baskısı, aile baskısı veya bisexual dediğimiz muhabbet insanlar böyle şeyleri gizliyorlar... Evli adamların travestilerin kucağından inmediği gerçeği falan filan.
Hocam nedir belirtileri siz tecrübeli Bi abiye benziyorsunuz bize işik tutun yol olun düşmeyelim Karanlik yollaraZaten sevgili olmaz olursa o biseksueldir. Tanistiginda da emarelerini sezersin.
O tanistiginda belirtir zaten nsjdndHocam nedir belirtileri siz tecrübeli Bi abiye benziyorsunuz bize işik tutun yol olun düşmeyelim Karanlik yollara
Belirtmiyorsayı soruyorum HocamO tanistiginda belirtir zaten nsjdnd
Imkansiz o tarz insanlar free olur.Belirtmiyorsayı soruyorum Hocam
Hoş olmayan sürprizlerle karşilaşlamadan nasıl anlarız
Ben de aynını düşündüm fakat @Bel far niente bey, anası babası helal süt emmiş kız bul diye baskı yapınca cinsel yönelimini gizlemek zorunda kalıyormuş dediLezbiyen ya da gay ise sizinle neden sevgili olsun ki?
Simdilerde özgürler fikir belirtmekte bence. Saklamıyorlar yani skljsBen de aynını düşündüm fakat @Bel far niente bey, anası babası helal süt emmiş kız bul diye baskı yapınca cinsel yönelimini gizlemek zorunda kalıyormuş dedi
Belki de o da lezbiyen ya da gay dirLezbiyen ya da gay ise sizinle neden sevgili olsun ki?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.