Tema Editörü

Ömrüm diyet ile geciyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Küboo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bogazim ve lenflerim sismis hic bisey yapamiyom nunumm
ah ya daha geçmedi mi 1 hafta oldu sanırım geçer umarım artık benimde boğazım kuru öksürüp duruyom ama başka bişeyim kalmadı şükür 2 3 günde toparladım
bi hastalığımız eksikti 🧿

çok geçmiş olsun tekrardan 💜

Konu Sahibi
ah ya daha geçmedi mi 1 hafta oldu sanırım geçer umarım artık benimde boğazım kuru öksürüp duruyom ama başka bişeyim kalmadı şükür 2 3 günde toparladım
bi hastalığımız eksikti 🧿

çok geçmiş olsun tekrardan 💜

Tesekkür ederim nunum 💙 tam iyilestim derken dün aksam basladi..... of anlamadim ki nazarami geliyoruz :p sana da gecmis olsun, ben simdi limon, c vit cinko icecegimmmm ohhh

Konu Sahibi
@nunu ben yoga yapmaliyim, her yerim agriyor tutulmus, boynum, onuzlarim.. esnetip acmam lazim, bu hstalik iyi gelmedi bana

Boyum 1.84 kilom ise 86 dışardan bakıldığı zaman fit bir vücudum var. Birisi tatlı, hamurlu bir şey verdiği zaman diyetteyim teşekkür ederim dediğim zaman insanların tepkisi hep "neyin var ki diyet yapıyorsun" şeklinde oluyor. Artık insanların diyet olayını sadece zayıflamak değil formu korumak içinde yapıldığını anlaması gerekiyor.

Konu Sahibi
Boyum 1.84 kilom ise 86 dışardan bakıldığı zaman fit bir vücudum var. Birisi tatlı, hamurlu bir şey verdiği zaman diyetteyim teşekkür ederim dediğim zaman insanların tepkisi hep "neyin var ki diyet yapıyorsun" şeklinde oluyor. Artık insanların diyet olayını sadece zayıflamak değil formu korumak içinde yapıldığını anlaması gerekiyor.

Biz de 100 kilo degiliz era bey :) form da kalmak biraz form almak amacimiz :d

• Beğen
Tepkiler: Era
Mekik cekebilion mu?

Geri