geçmiş olsun ama daim olmasın diyete dönamin

geçmiş olsun ama daim olmasın diyete dönamin

Olmamalı zaten, kolesterol selam çaktı :/geçmiş olsun ama daim olmasın diyete dönamin
sana her yazacağımda ömrüm yazıyom aratıyom kocama bu kadar romantik değilim valla
40 dk mı ele bişi spor esneme bişiler yaptım ondan öncede yüz yogası kaç gündür yapamıyordum bende bi grip oldum
bugun döndüm sahalara sen naptın nettin@Küboo
ohhhhh ayrı düşmeyelim beraber yapmak daha güzelAhahaha romantik serseribende bugün baslayacagim sana yazacam yazacam baska konulara yorum yaparken unutuyorum, bu gece sahalara dönüyorummmm nunuu
evde atıştırmalık ürün bulundurmamak +100En iyi diyet boğazına hakim olmaktan geçiyor. Dolapta asla atıştırmalık hazır ürünler almam. Çikolata, bisküvi gibi ürünler çoğu kişinin dolabında hali hazırda duruyor ve canı sıkıldıkça atıştırıyor o yüzden bunlar hazır bir şekilde evinde bulunmamalı. Birde hareket şart. Ben yakında market olsada çarşıda ki markete yürüyerek yada bisiklet ile gitmeyi tercih ediyorum. Öğünlerde porsiyonları abartmıyorum bunlara dikkat edilince kilo problemide yaşamıyorum. 40 yaşındayım ve gayet fitim. Diyet yaparken bunlarada dikkat etmek gerek.
naptın gı dün yapabildin mi @Küboo
yaw ben bu sabah kalktığımda kahvaltı hazırlamaya aşırı üşeniyom ljkdfnggnh
ah ya daha geçmedi mi 1 hafta oldu sanırım geçer umarım artık benimde boğazım kuru öksürüp duruyom ama başka bişeyim kalmadı şükür 2 3 günde toparladımBogazim ve lenflerim sismis hic bisey yapamiyom nunumm
ah ya daha geçmedi mi 1 hafta oldu sanırım geçer umarım artık benimde boğazım kuru öksürüp duruyom ama başka bişeyim kalmadı şükür 2 3 günde toparladım
bi hastalığımız eksikti
çok geçmiş olsun tekrardan![]()
Boyum 1.84 kilom ise 86 dışardan bakıldığı zaman fit bir vücudum var. Birisi tatlı, hamurlu bir şey verdiği zaman diyetteyim teşekkür ederim dediğim zaman insanların tepkisi hep "neyin var ki diyet yapıyorsun" şeklinde oluyor. Artık insanların diyet olayını sadece zayıflamak değil formu korumak içinde yapıldığını anlaması gerekiyor.
Biz de 100 kilo degiliz era bey :) form da kalmak biraz form almak amacimiz :d

Mekik cekebilion mu?Boyum 1.84 kilom ise 86 dışardan bakıldığı zaman fit bir vücudum var. Birisi tatlı, hamurlu bir şey verdiği zaman diyetteyim teşekkür ederim dediğim zaman insanların tepkisi hep "neyin var ki diyet yapıyorsun" şeklinde oluyor. Artık insanların diyet olayını sadece zayıflamak değil formu korumak içinde yapıldığını anlaması gerekiyor.
Mekik cekebilion mu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.