Ömrüm diyet ile geciyor

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
sana her yazacağımda ömrüm yazıyom aratıyom kocama bu kadar romantik değilim valla :D

40 dk mı ele bişi spor esneme bişiler yaptım ondan öncede yüz yogası kaç gündür yapamıyordum bende bi grip oldum
bugun döndüm sahalara sen naptın nettin 🫣 @Küboo

Küboo

🎈
Board Admin
sana her yazacağımda ömrüm yazıyom aratıyom kocama bu kadar romantik değilim valla :D

40 dk mı ele bişi spor esneme bişiler yaptım ondan öncede yüz yogası kaç gündür yapamıyordum bende bi grip oldum
bugun döndüm sahalara sen naptın nettin 🫣 @Küboo

Ahahaha romantik serseri :p bende bugün baslayacagim sana yazacam yazacam baska konulara yorum yaparken unutuyorum, bu gece sahalara dönüyorummmm nunuu

Era

𝖄𝖚𝖟𝖚𝖐𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕰𝖋𝖊𝖓𝖉𝖎𝖘𝖎
Bronz Üye
En iyi diyet boğazına hakim olmaktan geçiyor. Dolapta asla atıştırmalık hazır ürünler almam. Çikolata, bisküvi gibi ürünler çoğu kişinin dolabında hali hazırda duruyor ve canı sıkıldıkça atıştırıyor o yüzden bunlar hazır bir şekilde evinde bulunmamalı. Birde hareket şart. Ben yakında market olsada çarşıda ki markete yürüyerek yada bisiklet ile gitmeyi tercih ediyorum. Öğünlerde porsiyonları abartmıyorum bunlara dikkat edilince kilo problemide yaşamıyorum. 40 yaşındayım ve gayet fitim. Diyet yaparken bunlarada dikkat etmek gerek.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
En iyi diyet boğazına hakim olmaktan geçiyor. Dolapta asla atıştırmalık hazır ürünler almam. Çikolata, bisküvi gibi ürünler çoğu kişinin dolabında hali hazırda duruyor ve canı sıkıldıkça atıştırıyor o yüzden bunlar hazır bir şekilde evinde bulunmamalı. Birde hareket şart. Ben yakında market olsada çarşıda ki markete yürüyerek yada bisiklet ile gitmeyi tercih ediyorum. Öğünlerde porsiyonları abartmıyorum bunlara dikkat edilince kilo problemide yaşamıyorum. 40 yaşındayım ve gayet fitim. Diyet yaparken bunlarada dikkat etmek gerek.
evde atıştırmalık ürün bulundurmamak +100
özellikle çikolata aman allahım

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
naptın gı dün yapabildin mi @Küboo

yaw ben bu sabah kalktığımda kahvaltı hazırlamaya aşırı üşeniyom ljkdfnggnh

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Bogazim ve lenflerim sismis hic bisey yapamiyom nunumm
ah ya daha geçmedi mi 1 hafta oldu sanırım geçer umarım artık benimde boğazım kuru öksürüp duruyom ama başka bişeyim kalmadı şükür 2 3 günde toparladım
bi hastalığımız eksikti 🧿

çok geçmiş olsun tekrardan 💜

Küboo

🎈
Board Admin
ah ya daha geçmedi mi 1 hafta oldu sanırım geçer umarım artık benimde boğazım kuru öksürüp duruyom ama başka bişeyim kalmadı şükür 2 3 günde toparladım
bi hastalığımız eksikti 🧿

çok geçmiş olsun tekrardan 💜

Tesekkür ederim nunum 💙 tam iyilestim derken dün aksam basladi..... of anlamadim ki nazarami geliyoruz :p sana da gecmis olsun, ben simdi limon, c vit cinko icecegimmmm ohhh

Küboo

🎈
Board Admin
@nunu ben yoga yapmaliyim, her yerim agriyor tutulmus, boynum, onuzlarim.. esnetip acmam lazim, bu hstalik iyi gelmedi bana

Era

𝖄𝖚𝖟𝖚𝖐𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕰𝖋𝖊𝖓𝖉𝖎𝖘𝖎
Bronz Üye
Boyum 1.84 kilom ise 86 dışardan bakıldığı zaman fit bir vücudum var. Birisi tatlı, hamurlu bir şey verdiği zaman diyetteyim teşekkür ederim dediğim zaman insanların tepkisi hep "neyin var ki diyet yapıyorsun" şeklinde oluyor. Artık insanların diyet olayını sadece zayıflamak değil formu korumak içinde yapıldığını anlaması gerekiyor.

Küboo

🎈
Board Admin
Boyum 1.84 kilom ise 86 dışardan bakıldığı zaman fit bir vücudum var. Birisi tatlı, hamurlu bir şey verdiği zaman diyetteyim teşekkür ederim dediğim zaman insanların tepkisi hep "neyin var ki diyet yapıyorsun" şeklinde oluyor. Artık insanların diyet olayını sadece zayıflamak değil formu korumak içinde yapıldığını anlaması gerekiyor.

Biz de 100 kilo degiliz era bey :) form da kalmak biraz form almak amacimiz :d

• Beğen
Tepkiler: Era

Era

𝖄𝖚𝖟𝖚𝖐𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕰𝖋𝖊𝖓𝖉𝖎𝖘𝖎
Bronz Üye

Süreyya

Süper Mod
Mekik cekebilion mu?

Üst Alt