Olabilir benceeOlabilir mi öyle bir şey
Lütfen olsun çünküüü
Olabilir benceeOlabilir mi öyle bir şey
Lütfen olsun çünküüü
Valla bilmiyorum 😬Bilip de söylemeyen varsa yazıklar olsun
Hiç bir fikrim yok inan kiBu nası konu
allah rızası için biri şu soruların artık cevabını versin yaaa1-) Cilve yapılırken nelere dikkat etmeliyiz.
2-) Cilve yapmadan önce yapılması gerekenlere örnek veriniz.( Her örnek:5 puan en fazla:20 puan )
3-) Cilve yapmaya başladıktan sonra cilve yapılan kişinin tepkisi negatif olursa durumu kurtarmak için gereken öğeler nelerdir?
4-) Eee cilveyi bir şekilde kazasız belasız yaptık diyelim, peki şimdi biz neyiz sorusunu sormamız gerekir mi?
kasjd
1-) Cilve yapılırken nelere dikkat etmeliyiz.
2-) Cilve yapmadan önce yapılması gerekenlere örnek veriniz.( Her örnek:5 puan en fazla:20 puan )
3-) Cilve yapmaya başladıktan sonra cilve yapılan kişinin tepkisi negatif olursa durumu kurtarmak için gereken öğeler nelerdir?
4-) Eee cilveyi bir şekilde kazasız belasız yaptık diyelim, peki şimdi biz neyiz sorusunu sormamız gerekir mi?
cilve yaparken çok soru sormaman daha iyi akışına bırak bu kadar fazla soru fazla dslksdf erkek kişisinden bahsediyorsak pek dinlemeyi sevmezler@Xasthur hocam biz uzun zamandır bu konuyu öğrenmeye çalışıyoruz ama bir türlü engin bilgili biri gelip bizi aydınlatmadı. sizin bu konuda yetkili bir abi olabileceğinize dair elimizde birtakım veriler mevcut. bizi kırmaz ve bu konuyu aydınlığa kavuşturursanız size pek çok kişi (gizli takipçileri var bu konunun) büyük hayır duaları edecek. hazır dünya evine de gireceksiniz çoluk çocuğunuza da dua ederiz
ve son olarak şu soruların cevabını da rica edebilir miyiz lütfen, zira soran arkadaşın da bişey bildiği yokmuşsoruları soran hocamızın bir bildiği hiçbir şey bilmediği sanki bana vitor pereira
şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.
Aslında haklı gibi @pumpkincilve yaparken çok soru sormaman daha iyi akışına bırak bu kadar fazla soru fazla dslksdf erkek kişisinden bahsediyorsak pek dinlemeyi sevmezler
ben teşekkür ederim , yakşamlar...
ulan çok da güzel yazmışım yaaacilve yaparken çok soru sormaman daha iyi akışına bırak bu kadar fazla soru fazla dslksdf erkek kişisinden bahsediyorsak pek dinlemeyi sevmezler
ben teşekkür ederim , yakşamlar...
başından savdı gibi geldi bana daha çok
View: https://www.instagram.com/reel/CqoK7EpKzgY/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Kızlar ben bir tüyo buldum nasıl cilve yapılır öğrenelim
View: https://www.instagram.com/reel/CqoK7EpKzgY/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Kızlar ben bir tüyo buldum nasıl cilve yapılır öğrenelim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.