Bize bir örnek vermek ister misinToplumda pek de azımsanmayacak derecede sık görülen bir cilve türü😁
Nasıl cilve yapmalıyız
Bize bir örnek vermek ister misinToplumda pek de azımsanmayacak derecede sık görülen bir cilve türü😁
Ben nereden bileyim erkeğim ben😁 cilve yapmak kodumuzda yok🤪Bize bir örnek vermek ister misin
Nasıl cilve yapmalıyız
Neyi cilveli bulursun?Ben nereden bileyim erkeğim ben😁 cilve yapmak kodumuzda yok🤪
Elmayı dilimleyip bıçağın ucuna takarak uzatıyorsa cilve kabul ederim😁Neyi cilveli bulursun?
Evet bu şekilde sorunca asıl almak istediğimiz cevaba ulaşabiliriz
Elma ve bıçakla geziyoruz kızlarElmayı dilimleyip bıçağın ucuna takarak uzatıyorsa cilve kabul ederim😁
Bu yaştaki adamın cilve beklentisi ancak bu kadar oluyor😁Elma ve bıçakla geziyoruz kızlar
1-) Cilve yapılırken nelere dikkat etmeliyiz.
2-) Cilve yapmadan önce yapılması gerekenlere örnek veriniz.( Her örnek:5 puan en fazla:20 puan )
3-) Cilve yapmaya başladıktan sonra cilve yapılan kişinin tepkisi negatif olursa durumu kurtarmak için gereken öğeler nelerdir?
4-) Eee cilveyi bir şekilde kazasız belasız yaptık diyelim, peki şimdi biz neyiz sorusunu sormamız gerekir mi?
kasjd
Kesin kendi sevgilisine saklıyor yalnız ben soruları aşırı beğendim tam ihtiyacımız olan cevaplara açık sorular ama cevaplar yokşu soruların cevap anahtarı yayımlandı mı yaa, sanki işin sırrı burada gibi![]()
Kesin kendi sevgilisine saklıyor yalnız ben soruları aşırı beğendim tam ihtiyacımız olan cevaplara açık sorular ama cevaplar yok
atmıyormuşyok beee ramazanda da yaptık yürüyüşlerimizi, içtik kahvelerimizi3 flört eskittim ramazanda
sanırım ben gayim arkadaşlar, valla atmıyo artık şu ponçik kalbim kimseye![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.