nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
8d503630d0616d7af99df24a7b9a4475.gif

kur yapan tavuskuşu örümceği!

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
başlığı takibe almışım, bendeki de nası bi hırssa :honk: bildirim gelince tekerlek sonunda icat edildi sanmıştım ama yanılmışım........
üzülerek günlüğüme yazmaya gidiyorum.............

pumpkin🌸

Elmas Üye
neyse gitmeden yorumları tekrar okuyup teorik kısmı bi daha bi hatırlayalım :honk:

pumpkin🌸

Elmas Üye
1-) Cilve yapılırken nelere dikkat etmeliyiz.
2-) Cilve yapmadan önce yapılması gerekenlere örnek veriniz.( Her örnek:5 puan en fazla:20 puan )
3-) Cilve yapmaya başladıktan sonra cilve yapılan kişinin tepkisi negatif olursa durumu kurtarmak için gereken öğeler nelerdir?
4-) Eee cilveyi bir şekilde kazasız belasız yaptık diyelim, peki şimdi biz neyiz sorusunu sormamız gerekir mi?

kasjd
allah rızası için biri şu soruların artık cevabını versin yaaa
bakın tüm kaderim bu soruların cevabında, hissediyorummm
hayatımda çok şey değil her şey değişecek....... :dyg:

pumpkin🌸

Elmas Üye
@Xasthur hocam biz uzun zamandır bu konuyu öğrenmeye çalışıyoruz ama bir türlü engin bilgili biri gelip bizi aydınlatmadı. sizin bu konuda yetkili bir abi olabileceğinize dair elimizde birtakım veriler mevcut. bizi kırmaz ve bu konuyu aydınlığa kavuşturursanız size pek çok kişi (gizli takipçileri var bu konunun) büyük hayır duaları edecek. hazır dünya evine de gireceksiniz çoluk çocuğunuza da dua ederiz :dyg:
ve son olarak şu soruların cevabını da rica edebilir miyiz lütfen, zira soran arkadaşın da bişey bildiği yokmuş :honk: soruları soran hocamızın bir bildiği hiçbir şey bilmediği sanki bana vitor pereira :honk:

1-) Cilve yapılırken nelere dikkat etmeliyiz.
2-) Cilve yapmadan önce yapılması gerekenlere örnek veriniz.( Her örnek:5 puan en fazla:20 puan )
3-) Cilve yapmaya başladıktan sonra cilve yapılan kişinin tepkisi negatif olursa durumu kurtarmak için gereken öğeler nelerdir?
4-) Eee cilveyi bir şekilde kazasız belasız yaptık diyelim, peki şimdi biz neyiz sorusunu sormamız gerekir mi?

şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.

Xasthur

Yönetici
@Xasthur hocam biz uzun zamandır bu konuyu öğrenmeye çalışıyoruz ama bir türlü engin bilgili biri gelip bizi aydınlatmadı. sizin bu konuda yetkili bir abi olabileceğinize dair elimizde birtakım veriler mevcut. bizi kırmaz ve bu konuyu aydınlığa kavuşturursanız size pek çok kişi (gizli takipçileri var bu konunun) büyük hayır duaları edecek. hazır dünya evine de gireceksiniz çoluk çocuğunuza da dua ederiz :dyg:
ve son olarak şu soruların cevabını da rica edebilir miyiz lütfen, zira soran arkadaşın da bişey bildiği yokmuş :honk: soruları soran hocamızın bir bildiği hiçbir şey bilmediği sanki bana vitor pereira :honk:

şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.
cilve yaparken çok soru sormaman daha iyi akışına bırak bu kadar fazla soru fazla dslksdf erkek kişisinden bahsediyorsak pek dinlemeyi sevmezler
ben teşekkür ederim , yakşamlar...

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
cilve yaparken çok soru sormaman daha iyi akışına bırak bu kadar fazla soru fazla dslksdf erkek kişisinden bahsediyorsak pek dinlemeyi sevmezler
Aslında haklı gibi @pumpkin

Bak @Xasthur bizi aydınlatır demiştim

Şahsen bana aydınlanma geldi

Yani hocamiz diyor Kı "erkekler için çok bile"

Bir kez daha ulvi bilgilerinizin işiğinda aydınlanmak harikaydı hocam kemaliyata doğru gidiyorum

Adeta üzerimde nurdan huzmeler belirdi

pumpkin🌸

Elmas Üye
ulan çok da güzel yazmışım yaaa
bu mudur .s.s
insan birkaç satır doldurur .s.s
şahsen ben tatmin olmadım :T:
benim o soruları sormak aklıma bile gelmedi, erkek kişisi olan holi sordu o soruları .s.s demek ki erkekler de sorguluyormuş 🚬

pumpkin🌸

Elmas Üye
Aslında haklı gibi @pumpkin

Bak @Xasthur bizi aydınlatır demiştim

Şahsen bana aydınlanma geldi

Yani hocamiz diyor Kı "erkekler için çok bile"

Bir kez daha ulvi bilgilerinizin işiğinda aydınlanmak harikaydı hocam kemaliyata doğru gidiyorum

Adeta üzerimde nurdan huzmeler belirdi
başından savdı gibi geldi bana daha çok :T:

pumpkin🌸

Elmas Üye
yapamadık... 🚬

Üst Alt