Çok biliyon senİlişkide özellikle birşey yapma taraftarı olmayan benim bu konuya bakışım ektedir:Ekli dosyayı görüntüle 6500
Ne gerek var naza cilveye yahu? Nasılsanız öyle olun kızlar mcbxb
Hxksjd fotoğraf sana mı aitÇok biliyon sen
lkasjdlk
Evet nasil güzel çıkmışmıyım. lkasjdHxksjd fotoğraf sana mı ait
Düştüm. Bi kaçak çay içeriz artık.Evet nasil güzel çıkmışmıyım. lkasjd
Bu güzelliğimle daha iyilerine lağiyim ama, Kaçak çay da aklımı çelmedi değil..Düştüm. Bi kaçak çay içeriz artık.
Gözlerini kapatıp bakınca ben de güzelim ama. Bunu da bi düşün bence şskflskfBu güzelliğimle daha iyilerine lağiyim ama, Kaçak çay da aklımı çelmedi değil..
girizgah cümlesini bu posta atıfda bulunuyorum sadece .d@Xasthur üzerinde denemeler yapıyorum ama olmuyor, beceremiyorum. Zorlamamak lazım jdjdjdjdjd
senin ki tam kıyıda alskjalskdj süründürme ile karışık böyle bi başa belalık bi bezdirme tarzında lksjlksdkfjklsdfljsdfksdjfBence bu forumda cilve yapmasını bilen yok jdjdjdjdi
Ay beni ne güzel tanımlamış ❤️senin ki tam kıyıda alskjalskdj süründürme ile karışık böyle bi başa belalık bi bezdirme tarzında lksjlksdkfjklsdfljsdfksdjf
Ben evliyimde şimdi neden özelimizi dökelim buraya dimi 🤣🤣🤣Bence bu forumda cilve yapmasını bilen yok jdjdjdjdi
Ben valla bilmiyorum, beceremiyorum.Ben evliyimde şimdi neden özelimizi dökelim buraya dimi 🤣🤣🤣
Neden kimse bilmesin yahu herkes salağa yatıyor 🤣🤣🤣
Kova burcu yakınen tanıdığım insanlar var az çok tahmin edebiliyorum fakat bazen erkeğe kavanozu açar mısın açamadım aa nasıl açtım ohaa demek gerekiyor...Ben valla bilmiyorum, beceremiyorum.
Sert bir yapım var, mıy mıy olamıyorum.
Her işimi kendim yaparım, başımın çaresine bakarım, kimseye ihtiyacım yok modum hep aktif djdjsjjsdj
Katılıyorum, öyle kızlar hep mutlu ama bana ters. Bilerekte olsa kendi cizgim, kendi duruşumdan çıkamam. Iıh.Kova burcu yakınen tanıdığım insanlar var az çok tahmin edebiliyorum fakat bazen erkeğe kavanozu açar mısın açamadım aa nasıl açtım ohaa demek gerekiyor...
Herşeyi yapan kadınlar ki bende yaparımKatılıyorum, öyle kızlar hep mutlu ama bana ters. Bilerekte olsa kendi cizgim, kendi duruşumdan çıkamam. Iıh.
Kesinlikle burcumun bütün özelliklerini taşıyorum, bu kadarı tesadüf olamaz.![]()
başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin demişti tarkan yarım saat önce .dKatılıyorum, öyle kızlar hep mutlu ama bana ters. Bilerekte olsa kendi cizgim, kendi duruşumdan çıkamam. Iıh.
Kesinlikle burcumun bütün özelliklerini taşıyorum, bu kadarı tesadüf olamaz.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.