Bilmeyenler de annesi yapmıştır ya he he filan deyip geçsin 🤣🤣Bunu yaparken aşama aşama resimlesene görelim sen mi yaptin annen mi yapti hadi ben biliyorum sen mutfakta tam Bi aşçisin ama yaa bilmeyenler ne olacak
Bilmeyenler de annesi yapmıştır ya he he filan deyip geçsin 🤣🤣Bunu yaparken aşama aşama resimlesene görelim sen mi yaptin annen mi yapti hadi ben biliyorum sen mutfakta tam Bi aşçisin ama yaa bilmeyenler ne olacak
Ben internetten indirmiştir diyip günahını aldım.: ))))))))))Bilmeyenler de annesi yapmıştır ya he he filan deyip geçsin 🤣🤣
Buna çok ihtiyacım vardı 😁Ben internetten indirmiştir diyip günahını aldım.: ))))))))))
Görsellerde aratırım, doğruyu söyle sen mi yaptın? :dddBuna çok ihtiyacım vardı 😁
Arasana valla merak ettim çıkacak mı böyle bişey 😁Görsellerde aratırım, doğruyu söyle sen mi yaptın? :ddd
Google onaylamasa daha da çiğköfte yapmazdım 🤣 ama Sakaryalı degilimmEkli dosyayı görüntüle 878
Görsel orijinaldir arkadaşlar, Google amca onayladı.dddd
Eline sağlık Sakaryalı.:)
Way Way Way ellerine sağlık
Bı tane de şunu birakayim bari 😋
Güveçte Kuru Fasulye ile tanişin lütfen
Kuşbaşi kırmızı eti güvece şap diye atıyoruz yağsız (etin yaği olabilir sıvıyağ eklemiyoruz) şekilde biraz rengi dönecek sonra istediğiniz şekilde doğradiğiniz soğanlar eklıyorsunuz
Bu esnada ocağin alti kısık oluyor bunu es geçemiyoruz soğanlarin yanık kabuk gibi olmasını istemiyoruz etleri sertleştirmiyoruz.........
İyice öldürüyoruz sonra güzelce yağ eklıyoruz ne çok fazla ne çok az tüm yemek tariflerindeki 1 2 yemek kaşiği sıvı yağ olayını unutun oyle bir şey yok yemeğe yetmiyor yavan kalır
İçine biber salçası ve normal salça ekleyerek kavuruyoruz salçanın kavrulma aşaması mühim
Yakmadan kavuruyoruz....
Sonra iyice kavrulduğundan emin olduktan sonraaaa fasulyeleri ekliyoruz, eklenen fasulye ile de kavuruyoruz....
Ben kırmızı kapya biber de ekledim hatta siz yeşil biber de ekleyip (soğan aşamasında ekleyin) tat katabilirsiniz aşiri ya kaçip etin lezzetini bastirmayın
Sarimsakları da bütün halinde ilave ettim
Ve bu kadar yavaş kavrulmuş olmaları beni tatmin ettikten sonra suyunu veriyorum kaynar su olsun
Tuz ve dileğiniz baharatlari ekleyin güvecin ağzını sımsıkı folyo ile kapatıp en minik ocağinizda önce alti harlı sonra kısık bir şekilde pişirmeye birakin
Not: Etleri ve fasulyeyi önceden haşlamadım çünkü güvecte un gibi olabilir her fasulyenin pişme olayı farklı olduğundan kontrollu pişirin
Tencerede pişirirken etleri ve fasulyeyi ön hazırlık olarak haşliyorum
Öteki not :kuru fasulye ve Nohutlarınızı baharatlandiriken mutlaka kimyon atın midenizi rahatsız etmez
Bir diğer not:Etler çiğ kalmayacak çünkü yeterince kavruldular yumuşak haldeler piştiklerinde de oyle olacaklar
Şu an pişiyor...
Sevgiler 😘
Uffff ben de istiyom yaaaaaaa
Yaklaşık iki buçuk saat pişti etler lokum gibiydi
Güveci özellikle tavsiye ederim @Lastearth evde olduğunda denemelisinUffff ben de istiyom yaaaaaaa
İspir fasulyesi yaptım güveçte efffsane oluyoGüveci özellikle tavsiye ederim @Lastearth evde olduğunda denemelisin
@SleepleSsS ten sonra bir aşçi daha mi çıkıyor forumsaldan 🥰İspir fasulyesi yaptım güveçte efffsane oluyo
Yok ya hobi olarak arada bisiler yapıyorum 😋@SleepleSsS ten sonra bir aşçi daha mi çıkıyor forumsaldan 🥰
@Heavenly nin içinden de aşçi çıkar gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.