Nayır yok öyle bir şey yalan söylüyorsun! 😁Diiiceeeycilik oynamissssss @Chen ,bizi cagirmamiiis
Nayır yok öyle bir şey yalan söylüyorsun! 😁Diiiceeeycilik oynamissssss @Chen ,bizi cagirmamiiis
ben neler gördüm, buradan yolladığın müzikler mi koyar 🤣🤣Vuhuu ddialı bir çıkış 🤣
Dayanabilecek misin buna 😂
evet ya çok boş. herkes okula mı başladı ne oldu anlamadım 🤣🤣olum nerde bu millet. hepiniz kadıköye içmeye mi gittiniz lan ?
forum niye bu kadar boş ?
ulan madem gittiniz insan bizi davet eder.
vatan hayinleri...
HAAYYİNLLEERRR
umarım başlamamışlardır. okul bitecek iş güç bulunacak vs çok geriye atar süreci. düşününce bile içim sıkıldı aksdjaskdevet ya çok boş. herkes okula mı başladı ne oldu anlamadım 🤣🤣
sen anlatınca benim de gözümde büyüdü 🤣 sanırım yazlık yer olarak kullandılar burayı 🤪umarım başlamamışlardır. okul bitecek iş güç bulunacak vs çok geriye atar süreci. düşününce bile içim sıkıldı aksdjaskd
bakalım gelen giden olur belki çatarız biraz tartışma konusu çıkar .psen anlatınca benim de gözümde büyüdü 🤣 sanırım yazlık yer olarak kullandılar burayı 🤪
önce bi gelsinler de, şimdiden gözlerini korkutmayalım 🤣🤣bakalım gelen giden olur belki çatarız biraz tartışma konusu çıkar .p
haklısın. sessizce bekleyelim şimdilik aksdjasdönce bi gelsinler de, şimdiden gözlerini korkutmayalım 🤣🤣
Eski cankanci seni 🤣😂🤣🤣arkadaşlarla gıcıklığına dinlediğimiz zamanlar geldi aklımaasla bilinçli bir atağım olmadı hadi bunu dinleyim diye
![]()
Neler gördün merak ettim bak şimdi 😂ben neler gördüm, buradan yolladığın müzikler mi koyar 🤣🤣
cinayetler, intiharlar diye girip canını sıkmak istemem. bence pek kurcalama 🤣😇Neler gördün merak ettim bak şimdi 😂
tabii ki de... hatta cankan yokken biz arkadaşlarla cankan'ın oluşmasını bile bekledik. düşün. o yokken biz vardık 🤣🤣🤣Eski cankanci seni 🤣😂🤣🤣
Hömmmm piki onların bir kısmını ben de gördüm de neyseee seapmayalim 😁cinayetler, intiharlar diye girip canını sıkmak istemem. bence pek kurcalama 🤣😇
Bu almancilari gazlayan sizsiniz demekki 😂🤣tabii ki de... hatta cankan yokken biz arkadaşlarla cankan'ın oluşmasını bile bekledik. düşün. o yokken biz vardık 🤣🤣🤣
kurulu düzenleri olmasa daha fazla gazlıcaz da izin vermiyorlar 🤪🤣Bu almancilari gazlayan sizsiniz demekki 😂🤣
o zamannnn hadii kahvaltıyaaaaa 🤣🤣Hömmmm piki onların bir kısmını ben de gördüm de neyseee seapmayalim 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.