Mikrofonu eline alan soluğu Türkiye de aliyo sonra 🤣😂kurulu düzenleri olmasa daha fazla gazlıcaz da izin vermiyorlar 🤪🤣
Mikrofonu eline alan soluğu Türkiye de aliyo sonra 🤣😂kurulu düzenleri olmasa daha fazla gazlıcaz da izin vermiyorlar 🤪🤣
Uffff tamam geliyorum 😁o zamannnn hadii kahvaltıyaaaaa 🤣🤣
bakmayın öyle şeylere. benim de bir arkadaşım var wp grubuna atıp duruyor bu ne diye açıyorum günümü karartan videolar çıkıyorcinayetler, intiharlar diye girip canını sıkmak istemem. bence pek kurcalama 🤣😇
biri de demiyor ki hazır mikrofon varken beatboxing yapayım da keyiflenelim 🤣🤣Mikrofonu eline alan soluğu Türkiye de aliyo sonra 🤣😂
Kurgu değil, Türkiye'nin gerçekleri beyfendi...bakmayın öyle şeylere. benim de bir arkadaşım var wp grubuna atıp duruyor bu ne diye açıyorum günümü karartan videolar çıkıyor
ezan okunmadan da ev de ol. üstünü başını batırma, dayak yeme ama dayak da atma arkadaşlarına. topunu da çaldırma ödevlerini de yap 🤣🤣Uffff tamam geliyorum 😁
Senden başlayalım 😁 sende var biseyler bence 😋b
biri de demiyor ki hazır mikrofon varken beatboxing yapayım da keyiflenelim 🤣🤣
bana gelenlerde kurgu değil çok kötüsün yaaa neden hatırladım ki şimdi ben onlarıKurgu değil, Türkiye'nin gerçekleri beyfendi...
Tamam anne mi diyeyim şimdi 😂ezan okunmadan da ev de ol. üstünü başını batırma, dayak yeme ama dayak da atma arkadaşlarına. topunu da çaldırma ödevlerini de yap 🤣🤣
sadece "tamam" yeterli 🤣🤣Tamam anne mi diyeyim şimdi 😂
senin aklına geliyorsa yapanlar kötü olmalı ben değil ama sen bilirsin tabiibana gelenlerde kurgu değil çok kötüsün yaaa neden hatırladım ki şimdi ben onları![]()
ben beatbox yapamıyorum yaa ama çok güzel büyülenmiş gibi izlerim bak 🤣🤣Senden başlayalım 😁 sende var biseyler bence 😋
Malesef benim de öyle bir yeteneğim yokben beatbox yapamıyorum yaa ama çok güzel büyülenmiş gibi izlerim bak 🤣🤣
bize beatbox yapacak bi alamancı lazım bence 🤣 🤣Malesef benim de öyle bir yeteneğim yok
Hatun olursa dinlerim 😂🤣bize beatbox yapacak bi alamancı lazım bence 🤣 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.