elektrikler gittiyse kafa dinleme vakti demektir ((:İyim şekerim iş güç elektrikler kesilmiş bakıyorum boş boş
elektrikler gittiyse kafa dinleme vakti demektir ((:İyim şekerim iş güç elektrikler kesilmiş bakıyorum boş boş
kimmiş o ? lotus mu ? 🤣Kaşınan birileri vardı da 😂
O kendini bilir artık 😂😂kimmiş o ? lotus mu ? 🤣
o kaşınıyorsa sen bana at, moralini bozma kızın. bak tartışırız sonra karışmam 🤣🤣O kendini bilir artık 😂😂
O kasininca seni mi kasiyayim 🤣😂o kaşınıyorsa sen bana at, moralini bozma kızın. bak tartışırız sonra karışmam 🤣🤣
gücün yeter mi 🤣O kasininca seni mi kasiyayim 🤣😂
Denemeden bilemem 😁gücün yeter mi 🤣![]()
tamam sen bütün kötü müzikleri bana etiketle 🤣senin repertuvarı da genişletelim bi ara🤣Denemeden bilemem 😁
Vuhuu ddialı bir çıkış 🤣tamam sen bütün kötü müzikleri bana etiketle 🤣senin repertuvarı da genişletelim bi ara🤣
Nerede eğlence veriyormuşum ayol bana da söyleyin 😁@Tonyukuk cok ayip bi yerlerde gece eglenceler veriyormussun hic bizi cagirmiyorsunnn gönül mü koyalimmm illa .pp
Nerede eğlence veriyormuşum ayol bana da söyleyin 😁
@Chen neler okuyorum 😳 Neler yabmışım üle 🤪
Veys'i tanımıyorum hanımefendiBen bilmem ben veysin yalancisiyim 😂 oda gelecekti, bak gelmemis sipa dhjdj
Veys kim çiçeğimBen bilmem ben veysin yalancisiyim 😂 oda gelecekti, bak gelmemis sipa dhjdj
Bensiz mi eğleniyorsun?@Chen neler okuyorum 😳 Neler yabmışım üle 🤪
Öyle yapıyormuşum. 🤪Bensiz mi eğleniyorsun?
Veys'i tanımıyorum hanımefendi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.