Camdaki dil çıkaran amcaları iyi kandırırlarKamera şakalarıvar bununla muhtemeleln senaryodur o kadar saf insanlar olabildiğine inanamıyorum çünkü
Parkta yanaşıyrolr oğlanlara saevgilin var mı sana sevgili yaplım diye bu kızı getiriyolar
adım mahmut dediğinde o banktan düşenler kalkıp koşarak kaçanlar
senaryoda olsa ne gülmüştüm
yaz youtubeye mahmut abi kamera şakası diye illa çıkar izle 1-2 sen de gülCamdaki dil çıkaran amcaları iyi kandırırlar
Ben öyle şakalara gülmüyorumyaz youtubeye mahmut abi kamera şakası diye illa çıkar izle 1-2 sen de gül
kurt düşmesin içinden geldiği gibi ol 😇🤭@leblebitozu böyle nasıl içime kurt düştü 🤪
Frenk o
shameless
Nefret ettiğim kadar da sevdiğim bir karakter![]()
izle muhteşem bir dizi bence... Bir ailenin ne kadar aile olamasada harika bir şey olduğunu anlatiyor bence...Niye mesajima alinti yapmiyorsun yada nickimi tablamiyorsun, tesadüfen rastlamasam görmicem 😂 ay o diziye baslamistim ama ev cok daginik heryer hep allak bullak gibi gelmisti bana 😂
Konuların altına gelip okuyup okuyup gidin aynen
iyiyiz 2 dakika profil resmi değiştirmeden duramayan hatun. sen nasılsın 🤣Nasılsınız forumcanlar
İyim şekerim iş güç elektrikler kesilmiş bakıyorum boş boşiyiyiz 2 dakika profil resmi değiştirmeden duramayan hatun. sen nasılsın 🤣
Teşekkürler çiçeğimKokusu buraya kadar geldi 🙈
Şifa olsun @Chen 😍
Yaaa akşamın körü geldi telefona mı bakıyorlar ara ara hep aynı telesekreterTedaşı arasana bakarak gelmez elektrikler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.