idare ederim bende. teşekkür ederim. yoksun bi süredir ?İyiyim teşekkür ederim senden naber ?
idare ederim bende. teşekkür ederim. yoksun bi süredir ?İyiyim teşekkür ederim senden naber ?
Malesef istanbul’da sel oldu ve işyerim sular altında kaldı yaklaşık 1 haftadır bununla mücadele veriyorum , sigortaydı eksperdi vs yoğun geçiyor , internet erişimi vsde yok toparlanamadık dahaidare ederim bende. teşekkür ederim. yoksun bi süredir ?
büyük geçmiş olsun üzüldümMalesef istanbul’da sel oldu ve işyerim sular altında kaldı yaklaşık 1 haftadır bununla mücadele veriyorum , sigortaydı eksperdi vs yoğun geçiyor , internet erişimi vsde yok toparlanamadık daha![]()
Teşekkür ederim/z yok çok şükür 🙏🏻büyük geçmiş olsun üzüldüm
umarım senin ve ekibin sağlığında birşey yoktur ?
tekrar geçmiş olsun ve kolaylıklar dilerim (:Teşekkür ederim/z yok çok şükür 🙏🏻
Herşeyi yavaş yavaş yoluna koymaya çalışıyoruz o yüzden 7 gün çalışıyoruz elimizden geldiğince.
Teşekkür ederim 🙏🏻tekrar geçmiş olsun ve kolaylıklar dilerim (:
Yok ya niye kizayim?
Ayipsli deil be..
Tarihi bir hikaye.dddd
Stephen beyden yalniz "Cujo" yu okudum..o da yetti zaten..
Insan,3 saatlik okuma pasajina,yalnizca korku duygusunu referans aliyorsa,skilirim ben..
Ama Novelleleri iyi oluyor..
SU Probealarm da skti ya bi saattir.
Teşekkürler ederim 💕yeni avatarının havası hoş görünüyor @Fluffy
Kızlara taktik veriyorsun kendinde işe yaramıyor mu 🤪Bunlar bana da denk geldi de ne olduklarını anlayamadım
Allam Sen biz Zavallaı erkek kullarına merhamet et ne olursun
Bunların ne olduğunu anlamak mümkün mü taktikleKızlara taktik veriyorsun kendinde işe yaramıyor mu 🤪
Arkadaki kız daha şirinBunların ne olduğunu anlamak mümkün mü taktikle![]()
Teşekkürler ederim 💕
View: https://www.instagram.com/reel/Cw_RqUnNpmL/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Şu havaya bürünmemiştir umarım 🤪
Şeytan kulağına kurşun :)))olsa bile saygı duyarız tatlım dert etme 🤪🤭
Her konuya hakimsin 🤪![]()
ahanda bizde de vardı bir mahmut abi
Kamera şakalarıvar bununla muhtemeleln senaryodur o kadar saf insanlar olabildiğine inanamıyorum çünküHer konuya hakimsin 🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.