hmm demek yurtdışındasın (:Konum itibariyle saatler uymuyor maalesef çok aktifte olamıyorum genelde :)
bende olsaydım da aktif olmasaydım keşke 🤪
hmm demek yurtdışındasın (:Konum itibariyle saatler uymuyor maalesef çok aktifte olamıyorum genelde :)
hmm demek yurtdışındasın (:
bende olsaydım da aktif olmasaydım keşke 🤪
yaşayıp görmek lazım cazip olup olmadığını 🤭E çokta cazip değil .d
yaşayıp görmek lazım cazip olup olmadığını 🤭
ümidim o yöndeYaşa ve gör tabii ki :))))
ümidim o yönde![]()
iyiyim galiba erken uyuyakalmışım bu saatte uyandım sabaha kadar napcam bilmiorum şimdi sen nasılsınNasılsın
iyiyim galiba erken uyuyakalmışım bu saatte uyandım sabaha kadar napcam bilmiorum şimdi sen nasılsın
belki bi kaç video izler tekrar uyumayı denerim evet (:E buralara bakarsın youtube a bakarsın (:
belki bi kaç video izler tekrar uyumayı denerim evet (:
sen nasılsın diye sormuştum ?
iyi istirahatler dilerim o halde (:Pardon görmedim sanırım :)
Bende iyiyim hayat telaşından dinlenme sürecine işte (:
iyi istirahatler dilerim o halde (:
Sen uyandırıyorsun 🤪@Tonyukuk uyanmıyorsun sabahları
Gece uyandırmadın nedenSen uyandırıyorsun 🤪
Evet hanımefendi, prensesler gibi uyuduğunuz için size kıyamıyorum. 🤪Gece uyandırmadın neden
Bana acımaya mı başladın?
Kıyamadın yani 🤪
Günaydin bile demiyorsun artık 😅 forumumuzu sevmiyor musun yoksaEvet hanımefendi, prensesler gibi uyuduğunuz için size kıyamıyorum. 🤪
KjhgfdGünaydin bile demiyorsun artık 😅 forumumuzu sevmiyor musun yoksa
Uyan güzel aç gözünüKjhgfd
Evet ya bazen uykumu alamayınca sersem gibi oluyorum
İyiyim teşekkür ederim senden naber ?@Keystone nabeeerrr 😇
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.