Yumak yumak sarılıp uyumalıktı yastık niyetin🤭@Lotus annesi de çok tüylüymüş katman katman
Yumak yumak sarılıp uyumalıktı yastık niyetin🤭@Lotus annesi de çok tüylüymüş katman katman
Bebekleri de çok güzel. Güzel annelerin güzel bebekleri oluyorYumak yumak sarılıp uyumalıktı yastık niyetin🤭
Kaç tanesi dişi bebeklerden jfjxjx yeniden torunların olur kısa zamanda :dıykk ıykkk yapıyorlar annesi daha miyavlamayı öğrenemeden hamile kaldı daha dur hele lkjasd
yerleri belli gönderecez 3 taneydi birini sahiplendirdimKaç tanesi dişi bebeklerden jfjxjx yeniden torunların olur kısa zamanda :d
İlk gittiğinde, Annesi her yerde bebeğini aradı dimiyerleri belli gönderecez 3 taneydi birini sahiplendirdim
İçimi okuyan bir görsel olmuş çiçeğim
Çok kahve sever değilim @Eru 🙈Yok devriyelerim var. Onu yaparsam şutlanırım.
Ben en iyisi kahve fırlatayım sana uykumuz açılsın.![]()
Çay o zaman ?Çok kahve sever değilim @Eru 🙈
Olurrrr🙈Çay o zaman ?
Yeni çiçeğim, teşekkürler@Chen Yeni rengin çok yakışmış
Ben mi yeni farkettim yoksa ona emin olamadım ama çok beğendim 💕
Ahaha :)Dün bir tane bebek sümüklü böcek gördüm ama Foroğraf alamadım @Eru senin albüm için düşünmüştüm çok tatlıydı adını jole koyduk sonra kaybettik 🚬
Yarın tekrar gideceğim oraya genelde kocamanlar vardı, ilk defa bebeğini gördüm. 🥺 Görürsem bu defaAhaha :)
Jole'yi acayip merak ettim ama şimdi. Olsun düşünmen yeter
Yağmurlar geliyor artık. Her yerde görmeye başlarız.Yarın tekrar gideceğim oraya genelde kocamanlar vardı, ilk defa bebeğini gördüm. 🥺 Görürsem bu defa
fotoğraf alacağım korkunca antenleri içine çekmesi günün bonusu oldu
Abooooo tipe bak
Sümük bırakmışlar arkalarında gece azıcık ışık vurduğunda rota belli oluyor jfjdjYağmurlar geliyor artık. Her yerde görmeye başlarız.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.