Sessiz ol duymasin o 😂ama bu title daha iyiymiş gaz'dan daha iyi gibi geliyor kulağa 🤪
Sessiz ol duymasin o 😂ama bu title daha iyiymiş gaz'dan daha iyi gibi geliyor kulağa 🤪
bi kere içmiştim tadı güzeldi bi daha denk gelmedim. yapmaya da üşendim 🤭İçecek olarak mı?
Ev yapımı Osmanlı şerbeti
Ve mümkün olduğunca ev yapımı meşrubatlar 😁
kim duymasın ? @Lotus mu ? tamam duyurmayız ya merak etme 🤭🤭Sessiz ol duymasin o 😂
Osmanlı şerbetini kendim yaparim hep 😋bi kere içmiştim tadı güzeldi bi daha denk gelmedim. yapmaya da üşendim 🤭
sen yapabiliyor musun ?
Aramızda bu tamam 😋kim duymasın ? @Lotus mu ? tamam duyurmayız ya merak etme 🤭🤭
anlaştık 🤭🤭Aramızda bu tamam 😋
Piki piki anlaştık ben de gidemanlaştık 🤭🤭
o zaman anı canavarı kaçar, sabah yürüyüş var. uyanan grupta yazar ? anlaştık mı bu konuda da ? 🤣
keyifli sohbetin için teşekkür ederim.Piki piki anlaştık ben de gidem
Bil mukabele efenim sizlerle sohbet etmek benim içinde büyük bir keyifti 😊keyifli sohbetin için teşekkür ederim.
tatlı rüyalar dilerim![]()
Kimdi o 7 de koşuya gidecek olan 🤣günayyydııınn herkeseeee
![]()
ayy yakalandık 😂😂Kimdi o 7 de koşuya gidecek olan 🤣
Ben de 5.30 gibi uyanmıştım çok erken dedim bı daha uyudum 9.30 da uyandım 😂ayy yakalandık 😂😂
ya sabah 7 gibi uyandım, baktım kalkmak istemiyorum dedim kahvaltıdan sonra giderim biraz daha uyuyim. bedenin uykuya ihtiyacı varmış yorucu haftadan sonra napıyımm 🤣
bugün de erkenden kalkıp yürümek nasip olmadı bana yaa dün böyle hayal etmemiştim 🤪Ben de 5.30 gibi uyanmıştım çok erken dedim bı daha uyudum 9.30 da uyandım 😂
Akşam yürü akşam 😁bugün de erkenden kalkıp yürümek nasip olmadı bana yaa dün böyle hayal etmemiştim 🤪
bugün öyle görünüyor 😂Akşam yürü akşam 😁
Biraz iyi hissedersen akşam eşlik edebilirim 😁bugün öyle görünüyor 😂
anlaştık (:Biraz iyi hissedersen akşam eşlik edebilirim 😁
iyi olma çabaları diyelim, teşekkür ederimDeğişik bir cumartesi geçiriyorum sen nasılsın bigi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.