Ya hız desen yok. Şekil şemal desen yumuşacık. Hiçbir koruyucu bişeyleri yok. E bir de iz bırakıyorlar. Çok ponçikler şapşikler :)Sümük bırakmışlar arkalarında gece azıcık ışık vurduğunda rota belli oluyor jfjdj
Ya hız desen yok. Şekil şemal desen yumuşacık. Hiçbir koruyucu bişeyleri yok. E bir de iz bırakıyorlar. Çok ponçikler şapşikler :)Sümük bırakmışlar arkalarında gece azıcık ışık vurduğunda rota belli oluyor jfjdj
İzler henüz ıslaksa zaten diyorum ki fazla uzağa gitmiş olamazlar jfjxj fakat çabuk kayboluyorlar yine deYa hız desen yok. Şekil şemal desen yumuşacık. Hiçbir koruyucu bişeyleri yok. E bir de iz bırakıyorlar. Çok ponçikler şapşikler :)
Zeytinyağlı sarma istediler yaprak almışlar köylük yerden 1 koca tencere zeytinyağlı sarma sarınca yapamadım.Yeni çiçeğim, teşekkürler
Sen kuru dolmalıkları ne yaptın beğendi mi teyzen
Afiyet olsun çiçeğim, yaparsın dahaZeytinyağlı sarma istediler yaprak almışlar köylük yerden 1 koca tencere zeytinyağlı sarma sarınca yapamadım.
Diyete başladım gene 2 tane pişmiş mi diye yedim yaptığım sarmadan da yemedim 🤣🤣🤣
Bugün eşim mesai akşam yemeğine gelmeyecek yemeğimde var anca yarın yapabilirim.
Yapayımda atarım 😹
Teşekkürler 🌸O renk sana çok yakışmış @Chen
Türkü yarışması TRT 1'de 🤭@Tonyukuk ne izliyon
Geç oldu uyusun annenTürkü yarışması TRT 1'de 🤭
Annem izliyor daha doğrusu. 😀
Aa sahiden geç olmuş, ben uyuyayım. 🤓Geç oldu uyusun annen
İyi uykular sabah erken kaldırmaAa sahiden geç olmuş, ben uyuyayım. 🤓
Gözlerini kapat.İyi uykular sabah erken kaldırma
Bizimkiler de yapıyor bir şeyler jfjxj seçimler var ya hiç gitmedim tepkiliyim belediyeyeBizim belediye bu yıl valla güzel konserler organize etmiş
Şimdide hadise geliyormuş. Nasıl bir kalabalık olacak acaba gidesim var ammaa kalabalık sevmirem
Belediyede çalışanlar bambaşka bir kadro cb seçimlerinden dolayı kızgınsan boşver yaaBizimkiler de yapıyor bir şeyler jfjxj seçimler var ya hiç gitmedim tepkiliyim belediyeye
Hiçbir şeyinden faydalanmak istemiyorum. Zaten faydalanamıyoruz da :dBelediyede çalışanlar bambaşka bir kadro cb seçimlerinden dolayı kızgınsan boşver yaa
Belediyenin hizmetlerini beğenmiyorsan bişe diyemem
Ben hahikaten kalabalık sevmiyorum ya
hangisi ki ?Hiçbir şeyinden faydalanmak istemiyorum. Zaten faydalanamıyoruz da :d
Mimlenmişiz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.