İyi, seni sormalı.
harikayım yine her zaman ki gibi.İyi, seni sormalı.
Herşey yolunda ya senin her şey yolunda mı?harikayım yine her zaman ki gibi.
herşey yolunda mı sorun var mı ?
selamm, geçerken gözüm takıldı. anı canavarı olarak forumda paylaştığın anıların var mı ? bayılırım anı dinlemeye okumaya da 🤭Artik sadece anlatabiliyoruz artik ilginc anilar yadsamak geride kaldi.. :)
Var var çamaşır makinasında ayran yapmak gibi... Kendisi gelince jfjdjxj detayları versinselamm, geçerken gözüm takıldı. anı canavarı olarak forumda paylaştığın anıların var mı ? bayılırım anı dinlemeye okumaya da 🤭
bu post ciddi mi @simbat 🤣Var var çamaşır makinasında ayran yapmak gibi... Kendisi gelince jfjdjxj detayları versin
küçük tip bi çamaşır yıkama şeysi varmış bir gün içinde ayran yapmışlarbu post ciddi mi @simbat 🤣
İyiyim de sendeki bu ilginin nedenini tam çözemedim.selamlar genco nasılsın bakalım @Egolu Narsist Patriarkal
gördüm selam verdim. ortada bir ilgi olduğunu düşünmüyorum ?İyiyim de sendeki bu ilginin nedenini tam çözemedim.
neredeee lütfenn söyleyinn ? 🤣🤣küçük tip bi çamaşır yıkama şeysi varmış bir gün içinde ayran yapmışlar
Hala unutamadım kazındı aklıma kjndfg
Yakın aralıklarla bir selam verince bi işkillendim ya da kızların ilgisini istediğim için mi böyle düşündüm acaba ( şüpheli ). ( gerçi büyük ihtimal ilk seçenek olur du )gördüm selam verdim. ortada bir ilgi olduğunu düşünmüyorum ?
bu çıkarıma nasıl vardın ?
çok derin analize gerek yok. sende durduk yere selam verebilirsin, normal şeyler bunlar.Yakın aralıklarla bir selam verince bi işkillendim ya da kızların ilgisini istediğim için mi böyle düşündüm acaba ( şüpheli ). ( gerçi büyük ihtimal ilk seçenek olur du )
Bir gün bir adam yürürken temeli görmüş bakmış temel gölün orada bir şey yapıyor merak etmiş gitmiş yanına temele sormuş;çok derin analize gerek yok. sende durduk yere selam verebilirsin, normal şeyler bunlar.
hadi bi fıkra patlat![]()
gayet iyiyim. sen de iyi ol. görüşürüzHerşey yolunda ya senin her şey yolunda mı?
o haftasonuna kadar gelmeyebilir. gelince görür süprüzz olsun 🤪@leblebitozu @Lotus u uyandır mısın konuk üyemiz seçildi kutlama yapıcazzz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.