Pek müsait değilim , hastalıklarla uğraşıyorum.@Keystone nerelerdesin sen ya![]()
geçmiş olsun neyin varPek müsait değilim , hastalıklarla uğraşıyorum.
Benim değil çok sevdiğim birisinin kemoterapi alıyor , bende destek olmaya çalışıyorumgeçmiş olsun neyin var![]()
bu durumlarda ne denir inan bilmiyorum.Benim değil çok sevdiğim birisinin kemoterapi alıyor , bende destek olmaya çalışıyorum
Allah razı olsun düşünmen yeter eksik olmabu durumlarda ne denir inan bilmiyorum.
geçmiş olsun bi türlü demesem başka türlü.
üzüldüm sizin adınıza![]()
3 ay öncesine kadar benimde bunlardanım vardıı
Sende yaşlandın @HolySpectre 🤭3 ay öncesine kadar benimde bunlardanım vardıı
Maaşallah çok güzeller 💕 suratlarına bakkk bi lokma
Burunlarını sık sık sev dimi🙈Maaşallah çok güzeller 💕 suratlarına bakkk bi lokma
Yaaaa şu bir tanesinin Poposuna baaakk minicik kuyruk 💋Ekli dosyayı görüntüle 10039
Şunun sahiplenmesine bak🥰🥰
Mayanın cocukları cizim yapmama izin vermezkenn
![]()
Burda daha 2 günlükler
View: https://youtube.com/shorts/G0nIulwQr2Y
Evde terör estiriyorlar lkşadjHerkes işinde ngkkd
Off tam oyun zamanları. Yaramazlık akıyordur bunlardan şimdi keşfesecekler, kariştircaklar, yırtacaklar. Tırnakları da jilet gibi oluyor
Kulakları etli ve yumuşak, kolları buruşuk hala 🤩 miyavlamayı öğrendiler mi ıyyk ıykk mi yapıyorlarEvde terör estiriyorlar lkşadj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.