bende bende, bana da bana da 🤪Ya rabbi şükür haciiiiii oldum🤭
doğru yerden feyz almaya çalışıyorsun 🤪@Lotus dan feyz almaya çalışıyorum 😋
Haciiiiiyim ya artık feyzlerim fışkırıyor😂@Lotus dan feyz almaya çalışıyorum 😋
O videoyu biliyorsundur 😁Ya rabbi şükür haciiiiii oldum🤭
Bilmiyorum kiO videoyu biliyorsundur 😁
Mesnevidenn dersss aldimmmm döndüm lotus hanimmmm gibiiiii 🤣😂Haciiiiiyim ya artık feyzlerim fışkırıyor😂
Evladım yavaşşşş pencereden uçacaksın🤭🤭Mesnevidenn dersss aldimmmm döndüm lotus hanimmmm gibiiiii 🤣😂
muzdarip diyelim de şikayet haddimize düşmez küçük hanım 🤪🤪
Bu feyzle suda bile yürürüm 🤣Evladım yavaşşşş pencereden uçacaksın🤭🤭
Eyvahlar olsun uzaya falanda çıkarsın tutamayiz artık seni🤭Bu feyzle suda bile yürürüm 🤣
yeteri kadar alkol alırsan @Lastearth tanrıyı bile görürmüşsün, bi arkadaştan duymuştum 🙈Eyvahlar olsun uzaya falanda çıkarsın tutamayiz artık seni🤭
Feyzin kaynağı sensin 😁 tutarsınEyvahlar olsun uzaya falanda çıkarsın tutamayiz artık seni🤭
Ben alkol sevmimmm 🙄yeteri kadar alkol alırsan @Lastearth tanrıyı bile görürmüşsün, bi arkadaştan duymuştum 🙈
sohbetin ve varlığın için teşekkür ederim bal böcekkBen uyuyorum, size doyum olmaz
İyi geceler @leblebitozu ve @Lastearth
Keyifliydi, teşekürler ederim🤗
ne seversin ?Ben alkol sevmimmm 🙄
İyi uykular tatlı rüyalar perimiz 😁Ben uyuyorum, size doyum olmaz
İyi geceler @leblebitozu ve @Lastearth
Keyifliydi, teşekürler ederim🤗
ama bu title daha iyiymiş gaz'dan daha iyi gibi geliyor kulağa 🤪tatlı rüyalar perimiz 😁
İçecek olarak mı?ne seversin ?![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.