niye rüyana girdiğim anlaşıldı aksdjaskd
mesajın kapalı flu@rick avatarın yine bilmediğimiz hangi sanat eseri
Dikkat et @SoCRaT ona yani @leblebitozu na bulaşanlar arkasına bakmadan kaçıyor 🤭🤭konum at geliyorum..herşeyden vazgeçtim
![]()
Merhaba @Biggie 🤗nabuyosunuz ya
nabuyoruz biz ki
yürüyok yürümeyek minabuyosunuz ya
nabuyoruz biz ki
yürü pek tabii sevgili nunuçum, niçin yürümeyesin. mümkün olsa da ben de yürüsem hattayürüyok yürümeyek mi![]()
Yorgun bir şekilde sana bakmaktayım, yani yazdığına🤭 umarım sende yorgun ama keyiflisindir.selamlar sevgili lotus. nasılsın, ne yabmaktasın
yorgun değilim ama keyfim yerinde :d Demirspor 3 - 0 önde :dYorgun bir şekilde sana bakmaktayım, yani yazdığına🤭 umarım sende yorgun ama keyiflisindir.
Neydi ooooyorgun değilim ama keyfim yerinde :d Demirspor 3 - 0 önde :d
an itibari ile 4 oldu :dd çok teşekkür ederimNeydi oooo
Ölümde kapatsa yolları tabutla gelir şehrin asi çocukları 🤭🤭🤭 arkadaşımdan biliyorum
Keyifli seyirler🤗
Gördüm 😂😂😂an itibari ile 4 oldu :dd çok teşekkür ederim
keşke yeni yıldan önce çıkarsaydınız. 3te1 kadar bir fark vardı2013 yılından beri ilk kez pasaport çıkardım.
korkutmasana milleti bee dost musun düşman mıDikkat et @SoCRaT ona yani @leblebitozu na bulaşanlar arkasına bakmadan kaçıyor 🤭🤭
Ben bilmem, ona göre yaklaşsınlar sana 😛korkutmasana milleti bee dost musun düşman mı![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.