Alacaktım o zamanlar borsa da biraz terste kalmıştım. Kısmet bu günlere nasipmiş.keşke yeni yıldan önce çıkarsaydınız. 3te1 kadar bir fark vardı
Alacaktım o zamanlar borsa da biraz terste kalmıştım. Kısmet bu günlere nasipmiş.keşke yeni yıldan önce çıkarsaydınız. 3te1 kadar bir fark vardı
gönlünüzce kullanabilmeyi diliyorum o zaman sizin için. bol bol gezmelerAlacaktım o zamanlar borsa da biraz terste kalmıştım. Kısmet bu günlere nasipmiş.
sana da öyle. bundan sonra bodyguard'ın benim karışmamBen bilmem, ona göre yaklaşsınlar sana 😛
Teşekkürler hocam. Bakarsın komple giderim başka ülkeye.gönlünüzce kullanabilmeyi diliyorum o zaman sizin için. bol bol gezmeler
tadından yenmez öyle bir şey olursa ki istekliyseniz umarım olurTeşekkürler hocam. Bakarsın komple giderim başka ülkeye.
kasjdkasdkj umarım bişi olmamıştır. rüya bile olsa canım kıymetli akdjsada
Beybiiii sence ihtiyacım var mı🙈sana da öyle. bundan sonra bodyguard'ın benim karışmam![]()
Oldukça istekliyim hocam.tadından yenmez öyle bir şey olursa ki istekliyseniz umarım olur
gönlünce olur inşallah.Oldukça istekliyim hocam.
beybisu ihtiyacımız yok tabii ki de, herkes çizgisini bilsin yani hayırdıııırrr 🤭Beybiiii sence ihtiyacım var mı🙈
Biz birbirimizin dağılan morallerini toplayalım, gerisi boş 🤭
Baltık olabilir. Avrupa olabilir. İyi seviye Rusçamı kullanabileceğim her yer olabilir.gönlünce olur inşallah.
var mı spesifik bir ülke?
Leblebinin İçindeki ejderha hoşgeldi 😂beybisu ihtiyacımız yok tabii ki de, herkes çizgisini bilsin yani hayırdıııırrr 🤭
senin moralini de yerim seni dee. leblebitozum benim. kimse bozamaz senin moralini. sıkarım topuklarına 🤭
baltık çok tatlı olur gibiBaltık olabilir. Avrupa olabilir. İyi seviye Rusçamı kullanabileceğim her yer olabilir.
Baltık ülkeleri güzel. Hem soğuk, benim gibi sıcak sevmeyen bir Trakya çocuğuna iyi geliyor zaten.baltık çok tatlı olur gibi
haydi inşallah o zaman hocamBaltık ülkeleri güzel. Hem soğuk, benim gibi sıcak sevmeyen bir Trakya çocuğuna iyi geliyor zaten.
hoşgeldin ebubekir sıddık ejderha bebekLeblebinin İçindeki ejderha hoşgeldi 😂
Dış güçlermesajın kapalı flu
nasıl gördün bilmiyorum ki asdksajdkaNapicam dövcemmi rüyamda seni deli djdjjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.