Fenasın, bilirim🤭🤭şikayet edenin ebesinden başlarım biliyorsun 😁😁
Fenasın, bilirim🤭🤭şikayet edenin ebesinden başlarım biliyorsun 😁😁
balık var ızgara var rakı varsa olur yanına 😋para senin olsun😋ızgara var balık var.. üstüne bi %5 çalışır![]()
fenayıızzz başaaa belayıızzz karrrşimmmm 🤭🤭🤭Fenasın, bilirim🤭🤭
konum at geliyorum..balık var ızgara var rakı varsa olur yanına 😋para senin olsun
Tamam ilk günden karıştırma ortalığı, sakin sakin dans et🤭🤭fenayıızzz başaaa belayıızzz karrrşimmmm 🤭🤭🤭
hava da ayrı sıcak bee bu ne
napıyım bebeğim içim kıpır kıpır 🤭Tamam ilk günden karıştırma ortalığı, sakin sakin dans et🤭🤭
tuttu mu ki toto loto ne oynuyorsan ?konum at geliyorum..herşeyden vazgeçtim
![]()
rakı balık için totoya ne gerek var.. bendensintuttu mu ki toto loto ne oynuyorsan ?![]()
Fazla yayılma, başkasına yer kalmaz🤭🤭napıyım bebeğim içim kıpır kıpır 🤭
tamam frenliyim bari kendimi şimdilik sonra salarım kendimi artık 😜
oooo bak bu teklifi kabul etmeyecektinn işteee.rakı balık için totoya ne gerek var.. bendensin![]()
yapacak bişey yok öyle bi durumda.. ama gördüğüm kadarıyla belaya balıklama atlayacak gibi bi tipin varoooo bak bu teklifi kabul etmeyecektinn işteee.
sarhoş olup başıma bela açma sahilde sonra ?![]()
görüşürüz nutelllaammm <3Fazla yayılma, başkasına yer kalmaz🤭🤭
Neyse ben gideyim dinleneyim. Sızmaz isem gelirim🤗
ben biraz belayı çekiyorum seviyorum galiba yapacak birşey yok onayapacak bişey yok öyle bi durumda.. ama gördüğüm kadarıyla belaya balıklama atlayacak gibi bi tipin varbence sorun olmaz senin için
![]()
hep destek tam destek.. sonuna kadar.. büyüksün hanım ablaben biraz belayı çekiyorum seviyorum galiba yapacak birşey yok onakız başıma serserilik yakışmıyor ama napiyim içimden geliyor bazen 😆
bak iki güzel kelime ettik "abla" diye limon sıktın ortaya. bu defa affediyorum, o da rakı balık sevdiğin için 😆hep destek tam destek.. sonuna kadar.. büyüksün hanım abla![]()
eyvallah :) reverans hanımefendibak iki güzel kelime ettik "abla" diye limon sıktın ortaya. bu defa affediyorum, o da rakı balık sevdiğin için 😆
@Lotus izin verdiği sürece olurteşekkür ediyorum. umarım bana da yardımcı olursun alcatraz bey 😋
malatya 5.3 diye gördüm ama fark etmez. acı durumadıyaman 5.5 deprem olmuş yaa. Allah yardımcıları olsun...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.