nasıl gördün bilmiyorum ki asdksajdka
olm bende bilmiyorum ki skfjskfj hatirlamiyorum ama güzelmistir yaa kötü olsa hatirlarim :/
nasıl gördün bilmiyorum ki asdksajdka
senin gibi birinden kötü bişi çıkar mı beee kuzuuuu <3olm bende bilmiyorum ki skfjskfj hatirlamiyorum ama güzelmistir yaa kötü olsa hatirlarim :/
senin gibi birinden kötü bişi çıkar mı beee kuzuuuu <3
herkese değil, gönlü güzellerebugün yine cok centilmenizzzzz kuzummm
Bulaşmak derken.. Almayım. Alana da mani olmayım. 😊Dikkat et @SoCRaT ona yani @leblebitozu na bulaşanlar arkasına bakmadan kaçıyor 🤭🤭
Allah iyiliğini versin ya 🤣🤣🤣Dış güçler
Bir erkeği sevmenizden çok daha iyidir. Verem etmezsiniz en azından 🤣 🤣 🤣
Bir erkeği sevmenizden çok daha iyidir. Verem etmezsiniz en azından 🤣 🤣 🤣
Bakırköy Forumsal ya da Mazhar Osman Forumsalı olabilir. 🤣 🤣 🤣aramizda bi tane normal yok yeminle, forumsalin ismini degistirmeliyiz artik![]()
![]()
Bakırköy Forumsal ya da Mazhar Osman Forumsalı olabilir. 🤣 🤣 🤣
Bence olur. Neden olmasın, deliliğe göre gayet mantıklı.talebimiz kabul olurmu bilmem![]()
Vayss sen nerden biliyon acaba onu 😁 kışın olur o aralıktan sonraMut'lu seniiii
Hambales ne zaman çıkıyor @Lastearth 🤪
Avuç avuç alıp ağıza sokmalar yok mu😂😂 en morlarını severim ben. Birde yaprak kokusunu.Vayss sen nerden biliyon acaba onu 😁 kışın olur o aralıktan sonra
Azcık obur muyuz ne 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.