Ben de bisküvi var arasına sarariz 😂Gelirken manda kaymakli lokum getireyim bari de tatlimizda öyle olsun![]()
Ben de bisküvi var arasına sarariz 😂Gelirken manda kaymakli lokum getireyim bari de tatlimizda öyle olsun![]()
@Lastearth ve @Küboo görüyorum ki ben yokken beni yufka yapmiş daha sonra benden börek yapmiş üzerimde sabah kahvaltısı fantezisi denemişsiniz
Afiyet olsun demek düşer ne diyelim... Bu acımasızlığın intikamını en kısa zamanda alirim...
Tabii siz beni yerken küboo benim kahvaltı masasındaki yerim sandalye değil tabağin içi ngncBirlikte kahvalti yapalım cicegimmmm
Ben kavururum şerbetini @Küboo hazırlasın ama@Lafebesini kaybetttik profiline koysun diye 57568768 görsel attım sanırım baygınlık falan geçirdi veya öldü.
Helvayı güzel kavuran var mı
Ben kavururum şerbetini @Küboo hazırlasın ama
Yarın yarın lkdfmgSimdi yemiyelim ama kilo yapiyo hdjdhd
Simdi yemiyelim ama kilo yapiyo hdjdhd
@Lafebesi önce toprağa verelim sonra yeriz gece gece mezarlığa gidemem benYarın yarın lkdfmg
Ay ben giderim ölülerin bi zararı olmaz kız.@Lafebesi önce toprağa verelim sonra yeriz gece gece mezarlığa gidemem ben
Bu ne gı
@Chen kankişim gibi ne kadar samimi içten bi cevap dur fena hoşuma gittiMisafir değilsin sen bizdensin yahuuu
@Chen kankişim gibi ne kadar samimi içten bi cevap dur fena hoşuma gitti
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.