Mezeleri yemekleri yapıyorum botoxu da dolaba attımmı tamam hadi gelin çokoladoları bol bol getirin lazim onlar bana
2 yıl mı olmuş 🚬 vay canına ama daha uzun gibi geldi nedense@Chen hatirliyormusun iki yil önce bu mevsim de hakkonun canli yayinina katilmistik 😌😌
2 yıl mı olmuş 🚬 vay canına ama daha uzun gibi geldi nedense
Doğum günü mü yoksa
Tesekkur ederim ket hanım. D@Xasthur bey yeni fotonuz da cok hos cikmissinizzz
Teşekkür ederim efenim@Frenk sen, kasların ve barbekü nasılsınız
Zor uyandım ya :d@Chen uyan hadi
Senin yazdığın saatlerde kusuyordum ben 🥺
Teşekkürler Frenk yaşlılık hastalıkları bunlarGeçmiş olsun çoooook![]()
Yaşlanınca oradan buradan başlıyor vurmaya işte...Teşekkürler Frenk yaşlılık hastalıkları bunlar
Cuma'dan beri bulanıp duruyordum zaten zor oldu ama iyi oldu fjdjdYaşlanınca oradan buradan başlıyor vurmaya işte...
kusmak diyince benim aklıma gelen ilk anoreksia oluyor
3 günde çıkartamamak ta zorlar yaCuma'dan beri bulanıp duruyordum zaten zor oldu ama iyi oldu fjdjd
Yapamam Frenk, ben kaybetmeyi sevmiyorum gidecekse kendi gitsin3 günde çıkartamamak ta zorlar ya
o kadar çıkmaya istekli bir şeyi neden zorlar insan 3 gün
atıverseydin barnağı
Edebi sözlerle raks etmez misiniz efenim lütfen!Yapamam Frenk, ben kaybetmeyi sevmiyorum gidecekse kendi gitsin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.